начало
Прокурорите по делото срещу Нотариуса разказват на кадровиците за схемите му Прокурорите по делото срещу Нотариуса разказват на кадровиците за схемите му

Съдебни решения за попечителство, дадено на Бащата

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Съдебни решения за попечителство, дадено на Бащата

Мнениеот axlastro » 26 Юни 2016, 08:56

Здравейте, както всички знаем, практиката в България е да се дават род. права на майката, дори когато тя не може да осигури адекватни условия за отгледането на детето. Въпроса е дали някой от Вас разполага с извадени съдебни решения, в които родителските права са дадени на бащата.
axlastro
Потребител
 
Мнения: 168
Регистриран на: 08 Окт 2010, 17:23

Re: Съдебни решения за попечителство, дадено на Бащата

Мнениеот ivan_lawyer » 26 Юни 2016, 09:22

Има разбира се. В момента работя по такова дело и го спечелихме. Но майката беше негодна - някак успяхме. Даже отнемам пътьом и лиценза на една частна паралелка, частно училище, ситуирано в полите на Витоша, покрай тази баталия.

Методът е следният - свидетелски показания, измерване на родителски капацитет, посредством може би психолог или педиатър, но трябва очерняне на майката - задължително - примерно се тъпче с наркотици и такива неща.
ivan_lawyer
Старши потребител
 
Мнения: 5208
Регистриран на: 25 Мар 2008, 17:46


Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 36 госта


cron