начало
Производство за конфликт на интереси срещу прокурор – прекратил преписка срещу АЕЦ, където работи съпругата му Производство за конфликт на интереси срещу прокурор – прекратил преписка срещу АЕЦ, където работи съпругата му

Изтекъл давностен срок

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Изтекъл давностен срок

Мнениеот kavhan » 27 Юни 2016, 20:19

Здравейте!
През 2012 г. на баща ми е бил съставен акт от служителни на КАТ в курортен комплекс Албена(той е от Пловдив) и му е бил отнет синият талон. Не(Знам) по какви причини, но до сега не е получил НП. Миналата седмица отидохме в КАТ Пловдив за да поискаме издаването на нов талон, но от там ни обясниха че имал 2 акта - съответно от 2012 и 2013. Въпросът ми е каква е процедурата и към кого да отправи възражение за изтекла погасителна давност? Трябва ли да поиска да му бъдат връчени двете НП, за да може да се позове на тях?
kavhan
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 04 Юни 2016, 15:29

Re: Изтекъл давностен срок

Мнениеот jimi66 » 28 Юни 2016, 01:02

Давността започва да тече след връчване на НП. НП се получава от МВР лично/от пълномощник, не ги пращат по пощата.
jimi66
Младши потребител
 
Мнения: 88
Регистриран на: 27 Дек 2012, 12:25


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта


cron