навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Справочник / Нормативни актове / Държавен вестник


Конституция Правилници
Кодекси Правилници по прилагане
Наредби Последен брой на ДВ
Закони
Ако желаете да получавате след всеки брой съдържанието на "Държавен вестник" на електронната си поща, моля посочете своя е-mail адрес

Държавен вестник, бр. 6 от 23.IОфициален раздел


Нови актове

Постановление № 5 от 16 януари 2015 г. за изменение и допълнение на постановление № 85 на министерския съвет от 2007 г. за координация по въпросите на европейския съюз (дв, бр. 35 от 2007 г.)

Национален рамков договор за медицинските дейности между националната здравноосигурителна каса и българския лекарски съюз за 2015 г.

Постановление № 3 от 15 януари 2015 г. за допълнение на правилника за устройството и дейността на военномедицинската академия, приет с постановление № 168 на министерския съвет от 2009 г. (дв, бр. 51 от 2009 г.)

Постановление № 4 от 15 януари 2015 г. за одобряване на допълнителни трансфери чрез бюджета на министерството на труда и социалната политика за 2015 г. за предоставяне на услугата "личен асистент"

Постановление № 6 от 16 януари 2015 г. за изменение и допълнение на тарифа № 4 за таксите, които се събират в системата на министерството на вътрешните работи по закона за държавните такси, одобрена с постановление № 53 на министерския съвет от 1998 г. (дв, бр. 27 от 1998 г.)

Национален рамков договор за денталните дейности между националната здравноосигурителна каса и българския зъболекарски съюз за 2015 г.

Постановление № 8 от 16 януари 2015 г. за изпълнението на държавния бюджет на република България за 2015 г.

Решение за попълване състава на комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите

Решение за попълване състава на комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове

Решение за попълване състава на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление

Решение за утвърждаване на вътрешните правила за работата на комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по закона за електронните съобщения

Вътрешни правила за реда и работата на комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по закона за електронните съобщения

Инструкция за изменение и допълнение на инструкция № 5 от 2005 г. за приемане и съхраняване на разплащателните ведомости на прекратени осигурители без правоприемник (дв, бр. 57 от 2005 г.)
Променени актове

Правилник за устройството и дейността на военномедицинската академия

Постановление № 85 от 17 април 2007 г. за координация по въпросите на европейския съюз (загл. изм. - дв, бр. 65 от 2010 г., в сила от 20.08.2010 г.)

Инструкция № 5 от 30 юни 2005 г. за приемане и съхраняване на разплащателни ведомости и трудовоправни документи на прекратени осигурители без правоприемник (загл. изм. - дв, бр. 107 от 2013 г.)

Тарифа № 4 за таксите, които се събират в системата на министерството на вътрешните работи по закона за държавните такси
Отменени актове

Национален рамков договор за медицинските дейности между националната здравноосигурителна каса и българския лекарски съюз за 2014 г.

Национален рамков договор за денталните дейности между националната здравноосигурителна каса и българския зъболекарски съюз за 2014 г.

Неофициален раздел

rss
Обучение
КУРСОВЕ ПО ЮРИДИЧЕСКИ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК И ILEC
Конкурс19.04.2015
Конкурс за нотариуси
Виж всички

rss
Посети форумаrss

Вие там, защо спите на моята лекция?-попитал професорът по облигационно право.
- Аз не спя, аз просто така бавно си мигам...

Виж всички
Архив

Абонирайте се за нашия безплатен
информационен e-mail бюлетин

Отписване