АДВОКАТСКА КАНТОРА "ТОДОРОВ" - Варна - Адвокат ВЕСЕЛИН ТОДОРОВ
"КОМПЛЕКСНО ПРАВНО ОБСЛУЖВАНЕ, ЮРИДИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ И ПРОЦЕСУАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО" 0888570192

гр. Варна, бул."Съборни" , 19А, ет.2, офис 4, adv_vtodorov@abv.bg
Начало
Дейност
Клиенти и партньори
Съдружници и служители
Правни услуги
Адвокат онлайн
Цени - Тарифа
За контакти
Линкове
 
Друг сайт
English

Адвокат онлайн

Защо онлайн консултация при Адвокатска Кантора ”ТОДОРОВ”?


Използвайки възможността за онлайн консултация на Вас няма да Ви се налага да губите време, за да насрочвате консултация и да посещавате адвокатска кантора. Адвокатска Кантора ”ТОДОРОВ Ви предлага онлайн адвокатска консултация по юридически въпроси в посочените сфери на правото, като можем да изготвим и правни становища по сложни юридически казуси. Адвокатска Кантора ”ТОДОРОВ, чрез обединяване на знания и богат професионален опит, се фокусира върху предоставяне на най-добрата защита на интересите Ви.

Ние гарантираме бърз отговор до 24 часа за казуси от ниска и средна степен на сложност и отговор до 48 часа при казуси с висока степен на сложност.

Юридическата консултация ще Ви бъде предоставена по електронна поща в писмен вид.

За да се възползвате от услугата е необходимо да изпратите запитването си на един от посочените в раздел "Контакти" два e-mail адреса, а именно: adv_vtodorov@abv.bg или todorov_2005@lex.bg и да дадете информация за казуса си. Моля опишете в детайли Вашия казус, въпрос или проблем, тъй като често информация, която Ви изглежда маловажна, може да се окаже решаваща. До 24 часа от получаване на Вашето писмо ние ще Ви изпратим по ел. поща потвърждение за поемане на ангажимент, цената за вашата консултация, срока в който ще ви я предоставим, както и банковата сметка по която да заплатите нейната стойност. Възможно е да поискаме допълнителна информация за уточняване на неясни аспекти.

Срокът за изготвянето и започва да тече от деня на извършеното заплащане за услугата.

В случай, че предпочитате устна консултация, можете да се свържете с нас на посочените в сайта ни контакти, за уточняване на среща.

Последна дата на обновяване 24.8.201883086 посещения