навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

CLICO България беше отличена за най-добър дистрибутор на F5 в Югоизточна Европа за 2020 г.

2020-11-24 0

CLICO България беше отличена за най-добър дистрибутор на F5 в Югоизточна Европа за 2020 г.

CLICO България получи голямото признание по време на годишната среща на дистрибуторите на F5, която се проведе на 8 октомври.

"Избрахме CLICO България за най-добрия дистрибутор на F5 в Югоизточна Европа по няколко причини. Въпреки че тази година беше рекордна за CLICO България по отношение на приходи за F5, разбира се, винаги има дистрибутори от по-големи европейски държави, които водят по този показател. Така че приходите не бяха водещият фактор. CLICO България постигнаха високи резултати при т.нар. метрика "Качество, не количество". Постигнаха изключителни резултати що се отнася до продажби на продуктовия микс на F5, включително и реализиране на първата Enterprise Licensing Agreement сделка на F5 в Източна Европа. Помогнаха ни да развием отношения с няколко нови клиента от различни вертикали. Разполагат с отлични технически знания и умения, свързани с F5. Предлагат и отлични сътрудничество и комуникация, не само при продажбите, но и в контекста на техническата част, маркетинг и бек-офис. Бих искал да благодаря на екипа на CLICO България за сътрудничеството и подкрепата, които оказваха на F5 през 2020 г. Очакваме новата 2021 г. да бъде изпълнена с предизвикателства, но също така и с успехи", сподели регионалният мениджър за Югоизточна Европа на F5 Якуб Шумпих.

F5 е глобална компания с над 20 години опит, специализирана в решения за подобряване на наличността, производителността и сигурността на приложенията. Компанията изпълнява своята дейност в 76 локации, разположени в 43 държави, като сред клиентите ѝ  са 48 от компаниите във Fortune 50, десетте водещи телеком оператора в цял свят и водещите 15 търговски банки в САЩ. Решенията на F5 помагат на организациите да създават гъвкава ИТ инфраструктура в съответствие с техните бизнес нужди. Портфолиото на F5 включва решения за балансиране на натоварването, управление и видимост на трафика, DNS услуги, защита на уеб и мобилни приложения, управление на достъпа на потребителите до корпоративни данни и ресурси, както и предпазване от различни заплахи, включително DDoS атаки. Решенията ѝ са приложими в мулти-облачна, хибридна или физическа инфраструктура, като се доставят под формата на хардуер, софтуер или услуга. CLICO е оторизиран дистрибутор на F5 от 6 години. 

"С голяма радост приехме това отличие. За нас то е още едно доказателство за изключителното сътрудничество с F5 в България. Техните решения успешно намират приложение сред водещи банкови институции, телекоми, електроразпределителни дружества, държавната администрация и много частни компании в страната. Благодарим за оказаното доверие. Ще се радваме занапред да развиваме още повече съвместната ни дейност", каза Александър Стаменов, регионален мениджър в CLICO България.

за 53%  против 47%  104 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума