навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Brother е в списъка на Forbes за "Най-добрите работодатели в света" за 2020 г.

2020-11-30 0

Brother е в списъка на Forbes за

Brother Industries съобщи, че компанията е включена в списъка "Най-добрите работодатели в света“ за 2020 г., съставен от Forbes Magazine в партньорство със Statista. Списъкът се изготвя за четвърта поредна година и за първи път Brother попада в него (под No. 130) заедно със 750 мултинационални дружества и корпорации от 45 страни. 

"За нас е чест Brother да бъде част от списъка, като един от най-добрите работодатели в света" – заяви президентът Ичиро Сасаки. "Това е признание за нашите ценности и отдадеността към нашите служители, които всеки ден придават реален смисъл на мотото на Brother "На Ваша страна"."

Класацията се базира на резултатите от изследване, проведено сред 160,000 служители на пълен или непълен работен ден в 58 държави, работещи за бизнеси, които оперират в много държави и региони. Допитването е направено в периода от юни до юли 2020 г. от Statista – немска компания за пазарни проучвания. Респондентите са оценявали желанието си да препоръчат работодателя си на семейството и приятелите си, как се справя компанията в условията на пандемията от COVID-19, както и други аспекти, като имиджа, икономическия отпечатък, развитието на талантите, половото равенство и социалната отговорност. 

От основаването на Brother Group, компанията уверено се е справяла с предизвикателствата и се е приспособила към променящите се времена и условия, като продължава устойчиво да развива нови пазари и да расте. От започването на пандемията Brother Group въведе множество свързани с COVID-19 мерки за безопасност в техните локации, включително разпространение на маски за лице за основните служители и извършване на необходимите актуализации на процесите и политиките, за да осигури безопасността на служителите. Тяхната глобална работна сила се подхранва от най-добрите таланти и култура на сътрудничество, и остава ангажирана да предоставя безпроблемни продуктови решения с философия, която поставя клиента на първо място.

"Brother непрекъснато се стреми да възнаграждава, мотивира и почита нашите служители, и да създава значими решения за подобряване и обогатяване на техния живот, както и този на нашите клиенти и общности" - каза Сасаки. "Като глобален работодател, ние знаем, че нашите ценности ще ръководят нашия подход и нашия бизнес. Това признание е важно и е момент на гордост за това как нашите служители по целия свят възприемат работата за Brother Group."

за 50%  против 50%  102 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума