навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Колекционерската серия The Macallan Edition 6 пристига в България

2020-12-01 0

Колекционерската серия The Macallan Edition 6 пристига в България

Последното шесто издание на изключително успешната колекционерска серия Edition на The Macallаn пристига в България, за да зарадва ценителите у нас. Специалното издание на най-колекционираното уиски в света носи духа на уникалната природа на имението Easter Elchies в Шотландия - страна, в която уиски дестилериите, земеделското производство и природното разнообразие живеят в пълна хармония.

The Macallan Edition 6 ще бъде представено у нас официално на 3 декември с ексклузивна онлайн дегустация едновременно от 4 от най-емблематичните уиски барове в България - Caldo в София, Сандъкъ и The Whisky Library в Пловдив, и Tasting Room във Варна. Селектирани търговски обекти ще предлагат новото издание, а заради изключително големия интерес, очакванията са колекционерското уиски да се разпродаде буквално за часове.

Шестото Edition издание е вдъхновено от реката Spey, която преминава през имението Easter Elchies, където е дестилерията на The Macallan, и е известна по целия свят като дома на Атлантическата сьомга. Реката, по чието поречие има много дестилерии, е емблематична за уиски културата в Шотландия, а риболовният дух в имението Макалън, където има рибарска хижа, е залегнал в ДНК-то на The Macallan Edition 6. Резултатът е многопластово уиски с аромат на свежи плодове, индийско орехче и карамел, майсторски допълнени от нотки на слива, портокал и канела, и продължителен, богат шоколадов финиш.

Естествен завършек на концепцията е и партньорството с реномираната британска марка за риболовни принадлежности Hardy’s и фондацията The Atlantic Salmon Trust, чиято цел е да предпази Атлантическата сьомга като защитен вид от изчезване.

The Macallan Edition 6 може да бъде намерено в избрани търговски обекти от 4 декември.

 
за 52%  против 48%  191 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума