навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Здраве

Актрисата Райна Караянева вече с мезоконци Aptos - универсален неоперативен лифтинг

2021-04-16 0

Актрисата Райна Караянева вече с мезоконци Aptos - универсален неоперативен лифтинг

Прекрасната млада актриса и звезда от последния филм на Ники Илиев "Завръщане" Райна Караянева се довери на д-р Ванеска за лека естетична корекция. "Българската Бела Хадид" сподели, че не случайно е избрала столичната "Хил клиник" за своята процедура. От много приятели и познати тя е получила специални препоръки за работата на д-р Лидия Ванеска, която е известна като международен тренер на Aptos и една от най-умелите в тредлифтинга в световен план. Райна разказа в социалните медии за цялостното преживяване по време и след процедурата. Тя разкри, че нейното желание винаги е било без хирургична намеса да поправи леката асиметрия в зоната на очите. Конците се оказали единствената достатъчно добра алтернатива на операцията. В комбинация с професионализма на д-р Ванеска, талантливата актриса лесно взела решение да се подложи на процедурата. Освен лифтинг конци с foxy eyes ефект, Райна пожелала и хиалуронови конци за моделиране на лицето.

След въвеждането на ултратънките Aptos конци с добавена хиалуронова киселина, д-р Ванеска постига много фино подчертаване на скулите. При дами като Райна, в техните 30 години, нишките имат и превантивна роля срещу отпускане и дехидратация на кожата. 

Многообразните конци на Aptos отговарят на всички изисквания на пациентите. Спрямо желаните резултати, възрастта, състоянието на кожата и начина на остаряване се прилагат различни видове конци и се ползват разнообразни схеми на поставяне. За първична консултация с естетичен дерматолог преди поставяне на конците Аптос запазете предварително час на 02 439 3131. 

Прегледът за консултация в "Хил клиник" e безплатен и ще може да получите детайлна информация от лекаря за необходимата намеса и прогнозируемия ефект.

Повече информация може да получите тук.

за 69%  против 31%  55 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума