навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Докинг станцията ReVolt A8 зарежда по три устройства едновременно

2021-04-22 0

Докинг станцията ReVolt A8 зарежда по три устройства едновременно

Prestigio представи нова, компактна, безжична зарядна станция ReVolt A8, предназначена за зареждане на iPhone, AirPods и Apple Watch. Докинг станцията ReVolt A8 е способна да зарежда три устройства едновременно при максимално безопасен режим.

Новото предложение на Prestigio е напълно съвместимо с устройствата на Apple, както и с всички други, които поддържат безжичния стандарт Qi. Тя прекрасно ще се справи със зареждането на всеки модел iPhone, в това число и iPhone 12. Конструкцията на Prestigio ReVolt A8 се допълва от вградено зарядно за Apple Watch и модул за безжично зареждане на слушалките AirPods. Така могат да се зареждат и трите устройства едновременно, забравяйки за вечно заплитащите се кабели. 

Компактност и комфорт – това са главните предимства на безжичното зарядно "три в едно". Използването на ReVolt A8 е максимално опростено. Трябва само да разположите iPhone, Apple Watch и AirPords на станцията и те ще започнат да се зареждат автоматично. 

Зарядната станция Prestigio ReVolt A8 възстановява процента на заряд и на трите устройства максимално бързо. Подложката за зареждане на всяко от тях има достатъчна мощност: 10 W за телефона, 5 W за слушалките и 2,5 W за часовника. За тяхната енергия се грижи мощният 21 W адаптер, който се доставя в комплект с докинг станцията. 

Разработчиците са разширили функционалността на ReVolt A8, като са добавили възможността за хоризонтално зареждане, което позволява гледане на видео докато смартфонът се зарежда.  

Зарядната докинг станция Prestigio ReVolt A8 е удобна за използване и не заема много място нито на работното бюро, нито на нощното шкафче. Тази станция с корпус от сив метал и черно закалено стъкло елегантно ще допълни и офисния, и домашния интериор. 

за 50%  против 50%  32 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума