навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Здраве

Ново в "Хил клиник": супербустър

2021-05-17 0

Ново в

Основната причина за стареенето са свободните радикали и йонизиращата радиация от околната среда. За съжаление няма няма как да ги избегнем, остава единствено да неутрализираме вредата от тях чрез антиоксидантите.  Aнтиоксидантите са изключително полезни за човешкия организъм, предотвратяват окислението на различни химически вещества и минимизират йонизиращата радиация.

Неслучайно в различни серуми, кремове и продукти за лице сред основните съставки почти винаги се срещат антиоксиданти. Същото важи и за полезните храни и хранителни добавки – в тях често са добавени антиоксиданти.

Но знаете ли, че най-бързият начин да си ги набавите и то с най-голяма вероятност те да бъдат напълно усвоени от организма ви е директното вливане? "Хил клиник" предлага Супербустър за интравенозно вливане на комбинация от най-силните антиоксаданти, познати на науката, включително легендарния глутатион и някои важни витамини. Терапията оказва бързо благотворно влияние върху тялото си, включително силен подмладяващ ефект и естествено подобрение на тена на лицето! Цената й е достъпна за широк кръг хора, подходяща както за мъже, така и за жени, без значение от възрастта.

Голямото предимство на интравенозната терапия е, че доставя ценни елементи директно в кръвния поток, без да навлизат през чревната лигавица. Вливането се извършва от медицинско лице, което осигурява неговата безопасност, а съставките на супербустъра са практически без противопокозания. Днес е често срещано поради проблеми с храносмилателния тракт, хората да не могат да усвояват някои нутриенти и полезни вещества оптимално. Това намалява доставката им до клетките и нарушава хомеостазата.  Супербустърът елиминира този проблем и получавате силен рестарт, полезен за вашето общо здравословно състояние, имунитет и младост.

"Хил клиник" ви помага да направите здравословния избор.

за 42%  против 58%  1040 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума