навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Изживейте футболните емоции по неповторим начин с перфектна картина и звук от Philips

2021-06-01 0

Изживейте футболните емоции по неповторим начин с перфектна картина и звук от Philips

Когато дойде време за голямо футболно първенство истинските фенове имат нужда от две неща – голям телевизор и хладилник. И докато най-вероятно има къде да охлаждате бирата, то никога не е излишно да си купите по-голям и качествен телевизор, на който да проследите всеки детайл от любимата игра.

Philips са готови с истински изкушения, които ще ви донесат наслада не само при гледане на спортните предавания, а в още по-голяма степен с най-новите филмови формати. Така Европейското първенство може да е само повод да се сдобиете с нов телевизор, на който да се наслаждавате години впоследствие.

55 инча красота

При телевизорите правилото, че по-голямото е по-добро, важи с пълна сила. 55 инча са чудесен размер за всеки хол с нормални размери, а когато резолюцията е 4К, ще се радвате не само на голям размер на образа, но и на много детайли. Независимо дали сте фенове на LED или OLED панелите, Philips предлага модели за вашите изисквания.

philips tv58PUS8506 е 4K LED модел с Android, при който акцентът не е само върху смарт функциите и безкрайните приложения, а и върху качеството на картината. Поддръжката на популярните HDR формати, включително Dolby Vision и Dolby Atmos ви дават най-доброто, което светът е измислил до момента по отношение на картината и звука. Дори да гледате източник с по-ниска резолюция и по-скромен цветови набор, мощният процесор P5 на Philips ще подобри картината, така че тя да вземе най-доброто от качествата на дисплея.

Philips 58PUS8506 e напълно подходящ и за игрови конзоли, благодарение на поддръжката на най-новия стандарт HDMI 2.1 и режима с ниско закъснение за мигновена реакция на командите от джойстика, както и променливата честота на опресняване, която ще ви даде бърза и плавна картина, каквато досега не сте виждали на телевизор.

Чудесното дистанционно управление поддръжка гласови команди и може да управлява Google Assistant и Amazon Alexa, така че вършите всичко, без да ставате от дивана (е, няма как да ви донесе бира за съжаление…).

Черешката на тортата е тънкият, грабващо окото дизайн, с почти невидима метална рамка, чиято дебелина по страните и горния край е по-малка от 3 мм. Тук е и любимата фирмена технология Ambilight, която залива с цветове пространството зад телевизора по три от страните му. Така футболният терен ще се окаже много по-мащабен, а вие директно ще се пренесете в центъра на действието.

Няма как да не споменем и специалната технология Mimi Sounds, която персонализира звука на телевизора конкретно за вашия слух, така че ясно да чувате детайлите и диалозите, без да се налага да увеличавате нивото.

philips tvВторото бижу, на което държим да обърнете внимание, е OLED модела 55OLED806. Ще го познаете по T-oбразната хромирана стойка и изключително тънките рамки на екрана. След като той бъде включен, веднага ще оцените всички достойнства на OLED технологията – ярките цветове и безкрайния контраст. Футболните предавания са доста взискателни към обработката на картината, но 5-тото поколение процесор P5 на Philips ще ви осигури гладки линии и детайли в плюс, които винаги са важни при наблюдаване на играта. Можете дори да съперничите на съдиите от VAR, тъй като ще виждате всяка ситуация с богата детайлност. Точно тук на помощ идва функцията за изчистване на образа при бързи движения, която по реалистичен начин изглажда движението, без да генерира артефакти или трептене – идеално за футболни мачове!

Когато дойде време за филми, поддръжката на актуалните стандарти HLG, HDR10+ и Dolby Vision гарантира, че ще видите всеки нюанс дори и при най-мрачните заглавия. Изкуствен интелект разпознава кога гледате филм и дори взема предвид околната светлина в помещението, за да оптимизира картината.

Тук Ambilight е дори още по-разточителна, защото е налична по всичките четири страни на екрана, а най-новата операционна система Android 10 ще ви даде не само най-модерните възможности, но и оптимизиран интерфейс за работа с телевизора, както и поддръжка на гласови асистенти. За още по-голям комфорт дистанционното управление е с подсветка на бутоните и кожена облицовка на страните.

Във Philips 55OLED806 е обърнато сериозно внимание и на звука. Моделът разполага с 2.1 система с мощност 50W и събуфер, както и поддръжка на Dolby Atmos и DTS Play-Fi. Няма да ви е нужно допълнително място за събуфера, защото той е вграден в гърба на екрана и е подпомогнат от четири пасивни мембрани за истински разтърсващи ниски честоти.

След края на мача, можете веднага да преиграете срещата на конзолата, благодарение на поддръжката на HDMI 2.1 и най-новите игрови режими за бърза и плавна картина.
 

Ревът от стадиона влиза в хола

Дори вече да разполагате със супер телевизор, никога не е късно да подсилите неговия звук и да получите съвсем друго ниво на изживяване при гледане на филми и спортни предавания.


philips tv

Тук на помощ идва саундбарът Philips TAB6405, който се състои от ултратънка централна колона (само 35 мм) и безжичен събуфер. Така дори телевизорът да е с много ниска стойка, няма да имате проблем да поставите саундбара под него, както и да разположите събуфера в най-подходящия ъгъл на помещението, без да опъвате никакви кабели.

Системата е 2.1-канална с поддръжка на Dolby Digital и обща мощност от 140 W. Интелигентното свързване с телевизора позволява да управлявате силата на звука с дистанционното на екрана. На разположение за свързване на външни устройства като конзоли, плеъри и мобилни джаджи имате още USB, Bluetooth, оптичен вход и стандартен 3,5 мм аудио порт. Така купонът за победата на любимия отбор може да продължи веднага след мача.

philips soundbar

за 70%  против 30%  56 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума