навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Mood For Food Summer Festival

2021-05-31 0

Mood For Food Summer Festival

София ще е шумна и вкусна с най-мащабния фестивал за годината - 20 дневният Mood for Food Summer Fest. Между 01.06. и 20.06.2021 г. с локация парк "Гео Милев" (пред стадион Академик), ще се проведе маратонът на добрата храна и доброто настроение.

Фестивалът се провежда за четвърти пореден път като тази година столичани ще могат да опитат куп вкусотии, да се забавляват с едни от най-популярните артисти в България, да печелят награди и разбира се да станат част от дългоочакваното ЕВРО 2021 по футбол – и всичко това на открито, през целия месец юни!

Какво предлага фестивалът

Храна, напитки и добро настроение! За всички, които искат да пробват нещо ново и вкусно за хапване, фестивалът ще стане временен дом на 15 ресторанта, барове и food trucks. Като един от най-мащабните фестивали за 2021 г., Mood for Food цели да привлече всички, които нямат търпение да наваксат с хубавото настроение.

Специално на Mood for Food

Това издание на Mood for Food гарантира да бъде една идея по-пиперливо. След повече от година липса на приятни мероприятия, организаторите на фестивала са подготвили забавления за всеки вкус.

Освен вкусната храна и напитки, Mood for Food ще бъде арена на множество игри с награди, благодарение на партньорите на фестивала, а за да бъде поддържан състезателният дух, ще бъдат организирани турнири по джаги и тенис на маса.

И за да бъде лятната идилия абсолютна – ЕВРО 2021 по футбол ще бъде излъчвано на голяма видео стена – перфектното място за разпускане или пък силни емоции.

На територията на фестивала ще гостува и най-големият лунапарк в България - 10 атракциона, сред които блъскащи колички, пързалка, сърф, виенски колела и други, ще очаква смелите малчугани и тези, които преследват адреналина.

за 53%  против 47%  17 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума