навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Brother прави печата още по-изгоден с два нови модела лазерни мултифункционални устройства

2021-06-08 0

Brother прави печата още по-изгоден с два нови модела лазерни мултифункционални устройства
Японската компания Brother, която е известна с иновациите си при печатащите устройства, разшири продуктовата си гама Tonerbenefit с два нови модела мултифункционални лазерни устройства. Те предлагат оптимална цена за потребители, които се нуждаят от възможно най-ниска себестойност на страница и нямат нужда от пълната функционалност на по-скъпите модели от серията.
 
Brother DCP-B7500D е компактно лазерно мултифункционално устройство, което се отличава с висока скорост – 34 стр./мин. и качество на печат (2400х600 dpi). То работи с много ниски нива на шум и използва стандартния консуматив за до 2000 страници с цена 44 лв. с ДДС. Моделът разполага със задължителната функция за постигане на най-ниска цена на страница - автоматичен двустранен печат. Печатното устройство се свързва към компютър с добре познатия USB 2.0 порт, което позволява неговата препоръчителна крайна цена да слезе до 379 лв. с ДДС. Това го превръща в най-евтиното 3-в-1 мултифункционално устройство (принтер/скенер/копир) в гамата Tonerbenefit.
 
Към бизнес потребителите е насочен моделът Brother MFC-B7710DN, който разполага с факс функционалност и автоматично листоподаващо устройство за 50 листа. Така сканирането на многостранични документи става много по-лесна и бърза задача, без нужда от постоянен супервайзинг от потребителя. MFC-B7710DN работи със същите параметри на печат – 34 стр./мин. и 2400х600 dpi и със същия консуматив за до 2000 страници. За разлика от DCP-B7500D, тук е налична жична мрежова връзка, която позволява лесна интеграция в корпоративни мрежи. Възможността за автоматичен двустранен печат допълнително оптимизира разходите. Brother MFC-B7710DN е най-изгодното 4-в-1 устройство в гамата със своята цена от 479 лв. с ДДС.
 
"Концепцията Tonerbenefit доказа своите предимства пред потребителите, търсещи най-ниската цена на страница и качеството на лазерния печат. Това се потвърждава от отличните продажби и постоянно високото търсене на моделите" - каза Ива Тотева, Мениджър "Продажби и маркетинг" в Brother България. "Българският потребител винаги оценява изгодните оферти и качествената изработка. Малко по-високата начална инвестиция позволява постигане на много ниска себестойност на печат в дългосрочен план" - добави тя.
 
Повече за концепцията Tonerbenefit и моделите от серията можете да намерите тук, както и в големите вериги магазини за електроника.
 
за 69%  против 31%  35 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума