навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"Банка ДСК" стана най-добрата банка в България за 2021 г. в конкурса на специализираното британско списание "Юромъни"

2021-07-14 0

За пети път "Банка ДСК" бе обявена за "Най-добра банка в България"  в авторитетния конкурс "Награди за отлични постижения", организиран от специализираното британско списание "Юромъни"

"Банка ДСК" получи високото отличие и тази година, след наградите през  2013,  2014 г., 2016 г. и 2017 г. Изданието оценява участниците в конкурса на база постиженията, иновациите и представянето им в последните дванадесет месеца.  Освен стандартните показатели като размер на печалбата, качество на активите, възвръщаемост на активите и на осреднения капитал, при избора на "Банка ДСК" за най-добра банка в България решаваща роля има способността й да демонстрира растеж, по-доброто представяне спрямо конкурентните банки и умението й да се адаптира в среда на променящи се пазарни условия и клиентски потребности. Политиката на банката във връзка с Ковид-19 също е изиграла ключова роля при избора "Банка ДСК" за най-добра банка в България.

"Изключително сме удовлетворени от получената награда. За нас тя е не само признание за труда ни след интеграцията с "Експресбанк" да утвърждаваме банката като пазарен лидер във всички сегменти. Наградата е преди всички признание за това, че в предизвикателната ситуация в последната година и половина проявихме изключителна гъвкавост и жизненост, и  успяхме да защитим интересите на нашите клиенти, следвайки заложените стратегически цели. Тя е доказателство, че вървим в правилната посока", заяви главният изпълнителен директор на "Банка ДСК" Тамаш Хак-Ковач при приемане на наградата. 

Победителите в престижните награди се избират в резултат на стриктен подбор след осъществен  от експертния екип на "Юромъни"  целогодишен мониторинг на глобалната банкова и инвестиционно банкова индустрия. 

за 55%  против 45%  1285 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума