навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Новият смарт часовник Salt SW-78 - нека музиката бъде с теб

2021-09-27 0

Новият смарт часовник Salt SW-78 - нека музиката бъде с теб

 Canyon представи най-новият смарт часовник Salt SW-78, за всички които често използват аудио плейър, но понякога искат да са далеч от своя смартфон. Достатъчно е часовникът да бъде синхронизиран със смартфона, посредством мобилното приложение Canyon Life, и телефонът вече не е нужно да е с вас, за да се насладите на любимите си песни или аудиокниги.

Оставете телефона си в къщи и плейлистите записани на него ще са достъпни дори когато сте далеч от него - докато се разхождате в парка или спортувате, без да е необходимо да прехвърляте файловете на часовника. Новият смарт часовник възпроизвежда аудио файлове и от мобилните музикални приложения, като YouTube, Spotify и др., когато те са активни на телефона. 

Salt SW-78 разполага допълнително и с 512MB вътрешна памет / 480MB свободни за съхраняване на аудио файлове на самото устройство, а вграденият аудио плейър възпроизвежда множество аудио формати и управлението е изведено на циферблата. Батерията осигурява 6 часа непрекъснато аудио възпроизвеждане. 

 

за 58%  против 42%  1019 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума