навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Logitech MX Keys Mini – малка, но могъща безжична клавиатура

2021-09-28 0

Logitech MX Keys Mini – малка, но могъща безжична клавиатура

Logitech представи новите MX Keys Mini и MX Keys Mini за Mac, клавиатури, проектирани за създатели, които въплъщават повече мощ в минималистична безжична клавиатура. MX Keys Mini предлага най-добрите функции на пълноразмерната MX Keys, която потребителите познават и обичат, в минималистична безжична клавиатура, проектирана за всяко пространство, в което работите, независимо дали това е голямо бюро или домашен офис. 

"Нашият нов по-малък форм-фактор е резултат от обратната връзка и желанията на обществото на създателите, които искат по-малка версия на нашата популярна MX Keys," каза Tolya Polyanker, ръководител на MX Master серията за креативност и продуктивност в Logitech . "MX Keys Mini ви позволява да си върнете контрола върху работното пространство и предоставя повече място за потока от идеи, докато предоставя продуктивност и комфорт в продължение на часове." 

MX Keys Mini е снабдена с Perfect Stroke, най-добрата немеханична технология за писане на Logitech . Минималистичния форм-фактор води до изравняване на вашите рамене и позволява да позиционирате мишката по-близо до клавиатурата за по-малко пресягане с ръката, което води до постигане на по-добра поза и подобрена ергономия. Сферично вдлъбнатите клавиши подчиняват всяка буква, команда и бърза комбинация на върховете на вашите пръсти, без да препълват пространството с допълнителни клавиши, от които нямате нужда. Повишената стабилност на клавишите намалява шума, докато същевременно оптимизира отзивчивостта, а тактилното насочване на ръката прави ориентирането на пръстите лесно за непрекъсната работа. Три нови функции, предназначени да оптимизират работното преживяване посредством софтуера Logitech Options, са налични в MX Keys Mini: клавиш за диктуване (възможност на Windows и macOS, налична в определени страни), клавиш за заглушаване/включване на микрофона и емоджи клавиш. 

MX Keys Mini предлага бързо USB-C зареждане и се свързва лесно с до три безжични устройства посредством Bluetooth® Low Energy. Тя е съвместима с Windows®, Chrome, Linux и Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth и Logi Bolt USB приемника. MX Keys Mini за Mac е оптимизирана за macOS, iOS и iPadOS. 

MX Keys Mini импонира на всяка индивидуалност със своите три цвята – розово, бледо сиво и графитено – и се съчетава отлично с мишките от серията Master като позволява да изградите пълна MX конфигурация и да творите, както никога до сега. 

В Logitech продуктите са проектирани да осигуряват чудесно потребителско преживяване и да минимизират въздействието върху околната среда. Устойчивият дизайн взема предвид екологичното и социално въздействие от момента на доставка на необработените материали чак до края на жизнения цикъл и затова някои от пластмасовите части на MX Keys Mini са произведени от рециклирана пластмаса (PCR) — 30 процента за графитената и 12 процента за бледосивата и розовата. PCR програмата на Logitech илюстрира фокуса на марката върху устойчивостта и възможността за иновации с цел предоставяне на втори живот на материалите, което намалява въглеродния отпечатък на индустрията. До края на 2021 г., половината от текущата линия от мишки и клавиатури Personal Workspace на Logitech ще включва някакво ниво на PCR пластмаси, а новите продукти ще използват PCR пластмаса където е възможно. Картонената опаковка на MX Keys Mini е произведена с материали от FSC(R)-сертифицирани гори, което отразява посвещението на Logitech да подкрепя отговорното управление на световния горски фонд. 

 
за 39%  против 61%  1247 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума