навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

"Силвър Стар" представи новия GLC в бъдещия си дом в София

2022-10-24 0

Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България – "Силвър Стар", представи новия GLC SUV в своя бъдещ дом в София. В нетрадиционна обстановка, в сервиза за леки автомобили, представителите на немската марка у нас разкриха първите четири автомобила, пристигнали у нас буквално преди дни. 

"Не случайно Ви поканихме в бъдещия си дом в София. Искахме да Ви покажем GLC, новото лице на силата и трето поколение от най-динамичния модел в SUV семейството на марката. Но и да демонстрираме силното присъствие на Силвър Стар в България с инвестициите, които реализираме тук", заяви по време на представянето на новия GLC SUV главният изпълнителен директор на "Силвър Стар" г-н Ролф-Юрген Заерле. По думите му новият GLC e сериозна стъпка по пътя към постигането на устойчива градска мобилност. А това е и част от амбицията на Силвър Стар – да развива и разширява продажбите и услугите за автомобили с нулеви СО2 емисии на българския пазар.

Новият GLC въплъщава модерен, спортен лукс във всеки детайл. Проектиран е само с хибридно задвижване и задава стандартите за ефективност в своя пазарен сегмент. 

Гамата от двигатели включва 4-цилиндрови бензинови и дизелови агрегати, комбинирани с електрически мотор. 

Независимо дали е на пътя или офроуд, GLC впечатлява със своя комфорт и пъргавина. Завиващата задна ос с ъгъл на завиване до 4,5 градуса го прави още по-маневрен и безопасен.  Когато е извън официалните пътища, GLC печели почитатели с многобройните си функции. Такива са стандартното задвижване на всички колела, възможност за чисто електрическо шофиране в плъг-ин моделите, офроуд визуализация, както и опцията за "прозрачен капак". 

Най-новото поколение на мултимедийната MBUX система с два големи дисплея и навигация на цял екран прави интериора на новия GLC още по-дигитален и интелигентен.

за 52%  против 48%  54 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума