навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

BMW Vision iNEXT World Flight. Две компании - една мисия

2018-08-23 0

BMW Vision iNEXT World Flight. Две компании - една мисия

В най-ефективния товарен самолет в своя клас – един Boeing 777F от флотилията на Lufthansa Cargo – над 300 представители на медиите от целия свят за пръв път ще се насладят на визията за мобилността на утрешния ден: BMW Vision iNEXT – най-новият визионерски автомобил на BMW Group.

В тясно сътрудничество на Lufthansa Cargo и екипа на BMW Group тази необикновена презентация на автомобила и технологията се превръща  от идея в реалност. В специално създадената и оформена, ексклузивна Closed-Room концепция гостите ще се насладят на презентацията на иновативния автомобил и на бъдещето на BMW Group.

За техническата реализация са прекарани над 7,5 км кабели. 78 000 LED и 165 видео LED модули, както и проектори с 13 000 ANSI лумена в интериора на Boeing осигуряват представяне, което ще докосне всички сетива. За реализацията на проекта работят над 120 специалисти на Lufthansa Cargo и BMW Group.

Привлечените инженери и специалисти са монтирали общо около 30 тона материали, за да подготвят адекватна сцена за BMW Vision iNEXT. Предизвикателството се крие не само в реализацията на тази изключителна презентация – в същото време създадената концепция трябва да бъде и "пригодна за полет". При това с едно екстремно предизвикателство: цялостнаото оборудване трябва да бъде монтирано в интериора на 777F от презентационен и след това обратно в полетен режим, като само 8 часа след кацането на машината се очакват и първите гости, а 4 часа след приключване на последната презентация на съответната локация Boeing се издига във въздуха в посока към следващата си дестинация. Едно техническо и логистично майсторско постижение, което позволява нереализирана досега презентация на автомобил и технология.

"Визионерските проекти заслужават визионерски презентации. Ние се радваме, че можем съвместно с BMW да осъществим тази изключителна световна премиера", казва Петер Гербер, председател на Борда на директорите на Lufthansa Cargo AG.

"iNEXT е нашето предложение за мобилността на бъдещето. Затова е логично BMW Vision iNEXT да не бъде представено на световната общественост по обичаен начин", казва Клаус Фрьолих, член на Борда на директорите на BMW AG, отговарящ за развойната дейност.

Boeing 777F на Lufthansa Cargo със съответното специално брандиране потегля за пътешествието си около света на 9 септември от летището в Мюнхен. След кацания в Ню Йорк, Сан Франциско и Пекин на 14 септември той се очаква на летището във Франкфурт.

за 41%  против 59%  986 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума