навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Започват редовните продажби на Huawei Mate 50 Pro

2022-11-07 0

Започват редовните продажби на Huawei Mate 50 Pro

Huawei Mate 50 Pro, най - новият смартфон на бранда, бележещ ключови нововъведения по отношение на камерата и издръжливостта на използваните материали, вече е наличен в търговската мрежа в страната. 

За първи път на българския пазар се предлага версия с кожен гръб – от оранжева веган кожа. Тя идва още с Kunlun Glass дисплей и 512GB пространство за съхранение на препоръчителна цена от 2699 лева. Версиите в класическо черно и сребристо идват с 256GB на препоръчителна цена 2499 лв. 

Ключови иновации в камера системата

Huawei Mate 50 Pro бележи нов пробив в технологията на мобилната фотография с първата по рода си 10-степенна регулируема бленда на неговата 50MP Ultra Aperture камера. Тя позволява прецизно регулиране на дълбочината на полето и степента на замъгляване в професионален режим, а в автоматичен се настройва отлично според снимания кадър. 64-мегапикселова перископна телефото камера от своя страна поддържа диапазон на увеличение до 200 пъти , а за любителите на детайла и близките планове е налице и широкоъгълна макро камера. 

Елегантност и свръхиздържливост в едно

Huawei Mate 50 Pro е изключително елегантно устройство, с тънък профил от едва 8.5мм и отличителен симетричен дизайн по отношение разположението на основната камера, с премиум Clous de Paris обков. 

Ексклузивният вариант от веган кожа носи още един пробив – по отношение на издръжливостта. Неговото Kunlun Glass покритие на дисплея се състои от милиарди нанометрови кристали, което повишава издръжливостта му при падане до 10 пъти спрямо черната и сребърната версии , сами по себе си също с висока издръжливост. Kunlun дисплеят е носител на петзвездния сертификат за устойчивост на падане на стъкло от SGS в Швейцария, което прави Mate 50 Pro първият смартфон с такъв сертификат. И трите варианта идват с IP68 сертификат за устойчивост на прах и вода, но при оранжевата версия устойчивостта достига до цели 6 метра под вода  за 30 мин, което позволява цялостна по-висока издръжливост във влажна и прашна среда. 

Мощност и интелигентност не само в камерата

Huawei Mate 50 Pro идва с новата операционна система EMUI 13, въвеждаща редица технологии, които значително повишават цялостната му производителност, сред които е SuperStorage за спестяване на до 20 GB  (на телефон с 256 GB ROM), оставяйки повече място за снимки и видеоклипове. В собствения магазин за приложения на Huawei – AppGallery, глобалните и локални приложения непрекъснато нарастват, а ако все пак не можете да намерите търсеното от вас приложение или функционалност директно през AppGallery, можете от нея да свалите приложението Gspace и да ги инсталирате през него. 

Huawei Mate 50 Pro в черния и сребрист вариант се предлагат на препоръчителна крайноклиентска цена 2499 лева от А1, Yettel, Vivacom, Technolopis, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp. 

Huawei Mate 50 Pro с оранжева веган кожа се предлага на препоръчителна крайноклиентска цена 2699 лева от Yettel, Vivacom, Technopolis, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp.

за 46%  против 54%  54 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума