навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Промяна в мениджмънта на "Силвър Стар"

2022-11-11 0

Промяна в мениджмънта на

Изпълнителният директор и член на съвета на директорите на "Силвър Стар Моторс" г-н Александър Бабанин взе решение да продължи кариерата си извън България и се оттегля от компанията от 1 януари 2023 г.

"Задачата ми през годините, в които работих за Силвър Стар, беше да подпомогна трансформацията и структурирането на новото представителство на Mercedes-Benz у нас, както и да подкрепя изграждането на Силвър Стар. След 5 успешни години, особено последната, в която отчитаме отлични резултати, реших да поема по пътя на новите предизвикателства", сподели г-н Бабанин по повод решението си.

"Ние високо ценим приноса, който г-н Александър Бабанин има за развитието на Силвър Стар в България и налагането на бранда Mercedes-Benz като лидер на автомобилния пазар. От името на мениджмънта на Силвър Стар му пожелавам късмет в новите начинания и вярвам, че те ще бъдат успешни", заяви Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на "Силвър Стар".

Г-н Александър Бабанин напуска след  общо 22 години работа за бранда със звездата, последните 8, от които, в мениджмънта на представителството на Mercedes-Benz в България. От създаването на Силвър Стар през 2017 е изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на компанията.

 
за 51%  против 49%  67 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума