навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Бизнес

Поддържайте бизнеса си защитен с устройства с Windows 11 Pro

2022-12-12 0

Поддържайте бизнеса си защитен с устройства с Windows 11 Pro

Във времената на постоянни кибер атаки 88% от малките и средни предприятия сами признават, че се считат за недостатъчно подготвени да се справят с тях.

Основният начин да противодействате на тези все по-сложни заплахи, е да разполагате с надежден софтуер, който да защитава ценните ви данни и да ви спести редица главоболия.

Новите устройства с Windows 11 Pro, комбинирани с Microsoft 365, са създадени за сигурна хибридна работа. Включените в операционната система средства за защита противодействат на злонамерен софтуер, вируси, опити за фишинг и опасни връзки. Системата за защита включва много слоеве - от самоличността на потребителите до приложенията и данните в облака.

С помощта на унифицираните инструменти за управление на крайни точки, базирани на облак, включващи Microsoft Endpoint Manager, Azure Active Directory и Windows Autopilot, могат дистанционно да бъдат задавани правила и лесно да се внедряват готови за бизнес устройства.

Windows 11 Pro предоставя и единно решение за отдалечено сътрудничество, което включва видеоконференции, приложения за производителност, споделяне на файлове и др. 


Намалете значително риска от кибератаки, като замените остарелите компютри с нови, модерни устройства, оптимизирани за сигурност и хибридна работа. Windows 11 Pro и Microsoft 365 обединяват хардуер и софтуер за мощна, готова защита за вашите устройства, данни, приложения, самоличности и услуги.

 
за 53%  против 47%  209 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума