навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

ОББ и ДЗИ се включват в "поход" до Луната

2018-10-03 0

ОББ и ДЗИ се включват в

Тази есен белгийската финансова група KBC отправя предизвикателство към своите служители, клиенти и партньори – да изминат заедно разстоянието от Земята до Луната  или точно 384 000 км. Десетки хиляди хора от 6 държави, в които оперира КВС Груп, ще допринесат за изпълнението на амбициозната цел с бягане, плуване, колоездене, спортно ориентиране, гребане и други. Чрез специално разработена за целта платформа TEAM BLUE CONNECTS те се включват в спортни събития и символично "даряват" изминатите от тях километри.

В замяна КВС Груп ще монетаризира всеки изминат километър и ще дари средствата за местни каузи. В България набраните суми ще бъдат дарени за каузите "История с бъдеще: висше образование за повече български деца" на ДЗИ, ОББ Старт-ъп, Българската Коледа, уроци по финансова грамотност на Фондация because и Сдружение "Деца с онкохематологични заболявания". В допълнение всеки желаещ може да закупи специално създадената за предизвикателството тениска I AM TEAM BLUE, а средствата за закупуването ѝ да насочи сам към пожеланата от него кауза.

България в лицето на ОББ, ДЗИ, ОББ Интерлийз и дъщерните дружества на ОББ допринася с близо 20 собствени и партньорски събития, в които участие взимат десетки хиляди души. Освен това, в подкрепа на голяма цел, КВС Груп в България дава възможността на всеки желаещ да регистрира свое спортно събитие, на което да покани своите близки, приятели, семейство и колеги. Единственото изискване е в събитието да се включат повече от двама души и да бъде регистрирано в платформата TEAM BLUE CONNECTS. Единственото условие е спортовете да не включват изминаване на километри чрез моторно превозно средство.

за 37%  против 63%  496 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума