навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Лайфстайл

"Уимбълдън" в 4K качество и на живо в EON

2023-07-11 0

Всички мачове ще бъдат излъчвани в специален стрийм на Eurosport 4K без прекъсване

През юли Vivacom отново ще зарадва всички почитатели на тениса с излъчване в 4К качество на най-престижния тенис турнир – "Уимбълдън".

До 16 юли абонатите на EON Light, Full и Premium ще могат да проследят всички мачове от надпреварата и експертните анализи преди и след двубоите чрез специалния стрийм по Eurosport 4K.

Освен цялостното покритие на "Уимбълдън", абонатите на EON ще могат да се възползват и от специалния спортен режим на платформата – EON Sports Mode, който осигурява на зрителите статистики за двубоите в реално време – асове, двойни грешки, спечелени точки за пробив и много други. Спортните данни ще дадат възможност на най-запалените почитатели на турнира да проследяват мачовете точка по точка, както и историята на сблъсъците между играчите и общото класиране в надпреварата.

"Уимбълдън" е един от четирите турнира от Големия шлем в тениса и е единственият, който се играе на тревна настилка. Той е най-старата и престижна тенис надпревара в света и се организира за 136-ти път. Роджър Федерер е рекордьор със своите 8 титли. Българските представители в турнира през тази година са Григор Димитров и Виктория Томова.

за 57%  против 43%  141 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума