навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Финанси

"Пощенска банка" спечели две международни награди за иновативни техники за подбор на таланти и изграждане на работодателска марка

2023-07-12 0

"Пощенска банка" спечели две международни отличия в тазгодишното издание на престижния конкурс Employer Brand Stars Awards 2023. Наградите в силно конкурентните категории "Използване на дигитални технологии“ ("Use of Digital") и "Преживяване на кандидатите" ("Candidate Experience") са признание за ангажимента на институцията в прилагането на иновативни стратегии и успешни работодателски практики. Постиженията на "Пощенска банка" демонстрират нейния модерен подход при управлението на човешките ресурси и са поредното доказателство за иновативната визия за управление на своята работодателска марка.

Наградите Employer Brand Stars се присъждат на организации, които развиват работна атмосфера, максимизираща пълния потенциал на своите служители чрез установени политики и практики както на подбор, така и на ангажиране и задържане. В изданието през 2023 г. участие вземат компании и организации от над 30 държави, а кандидатурите във всяка от дванадесетте категории са между 30 и 120. Наградите са лимитирани, а оценяването в конкурса се извършва от международно жури, съставено от световно признати професионалисти, чрез холистичен подход и методология на базата на шест критерия: креативност, иновативност, планиране, изпълнение, ефективност и резултати.

В категория "Използване на дигитални технологии" се отличават онези компании, които ефективно интегрират дигитални стратегии в инициативи, свързани с работодателския бранд, в своята вътрешна и външна комуникация. Внедряването на иновативни приложения, атрактивно видео съдържание, платформи за електронно обучение и използването на геймификацията в дигитална и виртуална среда от страна на "Пощенска банка", заедно с кариерния ѝ портал, затвърждават отговорността и усилията на финансовата институция за дигиталната трансформация на работното място и печелят заслужено отличие в категорията. 

Отдадеността на компанията за подобряване на преживяването на кандидатите е отличена и в категорията "Преживяване на кандидатите" . Програмите на "Пощенска банка" гарантират изцяло положителен опит за потенциалните нови служители от първоначалния процес на кандидатстване, през подготовката и започването на работа. Това отличие демонстрира непоколебимия ангажимент на компанията за осигуряване на безпроблемно, позитивно и интересно изживяване за кандидатите в процеса на тяхното привличане, както и за отглеждането на талантите от най-ранен етап.

"Изключително сме щастливи, че "Пощенска банка" отново се отличи като водещ иновативен работодател, модерен лидер на пазара с различен подход, смела визия за привличането на таланти и управлението на работодателската марка. В основата на нашите световно признати успехи в различни посоки стои екип от изключителни професионалисти, които ние високо ценим и целенасочено инвестираме в развитието им. Тези престижни глобални награди са поредното доказателство за реализирането на стремежа ни да бъдем еталон за успешно изграждане и позициониране на работодателската марка, което постигаме чрез нови подходи, нестандартни идеи и отличаващи ни проекти. Това поредно международно признание несъмнено ще окаже важно влияние върху позицията ни на предпочитан работодател на пазара и смятаме, че ще продължава да привлича изключителни таланти към нашия отбор на победители. В допълнение тези отличия затвърждават и ангажимента ни да създаваме корпоративна среда на споделени ценности и да предоставяме наистина незабравимо преживяване на своите служители и потенциални нови кандидати“, коментират от Пощенска банка.

Последователните победи на Пощенска банка в конкурса Employer Brand Stars Awards са пример за нейната отдаденост към създаването на ангажираща и подкрепяща работна среда, както и за поставянето на забележителен стандарт в индустрията. Отличията са също така и истинско свидетелство за ангажимента на компанията към иновациите, ефективността и резултатите, позиционирайки я като ярък пример за отлични постижения в изграждането на работодателската марка в България и извън нея“, отбелязват от екипа на Employer Brand Stars Awards.

за 56%  против 44%  132 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума