навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Авто

Honda Power Products за морета и градини

2023-08-11 0

Honda Power Products за морета и градини

Всеки познава мотоциклетите и автомобилите Honda. Но реално марката владее въздух, суша и вода. Дори и да не сте чували за бизнес-самолета Honda Jet, вероятно ви се е случвало да се забавлявате с картинг, да косите трева на вилата си, да прекопаете градината си с мотокултиватор, да ползвате генератор или водна помпа за лятното си бунгало или да плавате с лодка с извънбордови мотор? Ами японската марка е свързана с всички тези продукти, особено в качеството си на най-големия производител на двигатели в света. 

Ще откриете прекрасните продукти, предлагани като Honda Power Products, в най-близкия шоурум на марката или в електронния магазин bmeshop.bg, поддържан от "Бултрако Моторс", оторизиран дилър Honda.

Косачки Honda

В гамата влизат бензинови (подходящи за обработката на големи площи), тракторни косачки с волан и четири колела (по-скъпи са, но са идеални за големи склонове), дори съществува и роботът Miimo, подходящ за равни терени. Генератори за ток Honda

Honda е разработила фирмена технология, с която генераторът произвежда напрежение с върхово качество и стабилна честота и се отличава с ниски нива на разход и шум. За свободното време сред природата ще са ви необходими компактни и портативни, но достатъчно мощни генератори. При захранване на полупрофесионално оборудване и при извънредни ситуации ще ви трябват такива с голяма издръжливост. И по тази тема Honda има отлични предложения. 
Извънбордовите двигатели

Извънбордовите двигатели функционират в неблагоприятна среда и се нуждаят от ефективна защита от слънчевите лъчи и солената вода, с които са в непрекъснат досег. В случая това не е проблем, защото всеки двигател Honda преминава през четири производствени етапа, които гарантират неговата издръжливост именно при такива условия. Основата от алуминиева сплав се запечатва с двоен слой анодно покритие, следващата стъпка е покриване с епоксиден грунд, а финалът включва акрилни аквабоя и лаково покритие.

за 56%  против 44%  118 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума