навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Авто

Lexus е обявен за най-надеждната марка за четвърти път в наградите на Auto Trader New Car Awards

2023-08-16 0

Lexus е обявен за най-надеждната марка за четвърти път в наградите на Auto Trader New Car Awards

Lexus запази статута си на най-високо оценения производител на автомобили във Великобритания, като беше избран за най-надеждна автомобилна марка в наградите за нови автомобили на Auto Trader за 2023 г.

Auto Trader е един от най-големите уебсайтове за онлайн продажба на употребявани и нови автомобили във Великобритания.

Това е четвъртият път за пет години, когато Lexus печели титлата, която се определя от реалния опит и мненията на повече от 220 000 собственици на автомобили във Великобритания, които отговориха на годишното проучване на Auto Trader.

Ерин Бейкър, редакционен директор на Auto Trader, сподели: "Качеството, надеждността и комфорта са трите характеристики, които излязоха от нашето проучване. Както каза един собственик – "Иска ми се да бях купил Lexus преди години, това е най-добрата кола, която съм карал и никога не бих се върнал към друг модел."

Крис Хейс, директор на Lexus във Великобритания, споделя: "В един бързо променящ се и силно конкурентен пазар, надеждността остава основен приоритет за клиентите. Това е качество, което винаги е било в основата на Lexus и остава такова, докато доставяме нашето ново поколение електрифицирани модели. Получаването на тази награда за четвърти път отразява трайната сила на нашата репутация сред клиентите, които се доверяват на нашите автомобили и услуги."

Добре доказаната надеждност на автомобилите Lexus е подкрепена от несравнима гаранционна програма за спокойствие, Lexus Relax. Това осигурява до 10 години покритие за всички модели Lexus, без допълнителни разходи, при условие че превозното средство се обслужва в оторизиран сервиз на Lexus.

 
за 58%  против 42%  97 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума