навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Авто

Александър Везенков е новият посланик на марката Volkswagen в България

2023-08-28 0

Александър Везенков е новият посланик на марката Volkswagen в България

Александър Везенков застава с името си зад Volkswagen и ще бъде новия посланик на немския автомобилен бранд у нас.

Спортист номер едно на България за 2022 г., който замина за САЩ в началото на тази седмица, където ще стартира тренировъчен процес с новия си отбор Сакраменто Кингс (Sacramento Kings), избра Volkswagen Touareg за себе си. 

Преди малко повече от месец немската марка декларира подкрепата си за новия баскетболен проект Sofia Easgles, който насърчава спорта при децата от най-ранна възраст и активния начин на живот, като естествен израз на корпоративната философия и ценности на Volkswagen. Лице на проекта пък е Александър Везенков, вдъхновение и идеал на много деца и подрастващи. Така, обединени около една кауза, двете страни си допадат и решават да разгърнат и задълбочат партньорството си.

"Много искахме именно Александър Везенков да е наш посланик, защото е страхотен пример за подражание и изключителен спортист. Изключително сме щастливи, че той също припозна бранда Volkswagen и в много аспекти споделяме общи ценности и визия, така че нещата се случиха естествено" обобщава бранд мениджърът на Volkswagen за България Нестор Несторов

За краткото време, през което беше в страната, баскетболната звезда успя да изгради и лични впечатления за продуктите на Volkswagen, от първо лице - като потребител. Автомобилът, който Александър избра беше Volkswagen Touareg R-Line с 3.0-литров дизелов двигател и върхово оборудване. 

"За човек с моя ръст шофирането може да е некомфортно, а изборът на автомобил - понякога труден. Volkswagen Touareg отговори на всичките ми изисквания и дори надмина очакванията ми по отношение на вътрешно пространство. Позицията на шофиране е страхотна, а комфортът - откровено надмина този при някои премиум брандове" споделя Везенков опита си с флагмана в SUV гамата на Volkswagen малко преди да излети за САЩ. 

Освен комфорта, Александър оцени много високо и системите за безопасност и асистенция на водача на Touareg, които правят шофирането не само по-приятно и спокойно, но и много по-сигурно както за водача и спътниците му, така и за другите участници в движението.

Занапред Александър Везенков и Volkswagen ще работят в тясно сътрудничество по различни проекти, социално значими каузи в страната, свързани със спорта, както и за утвърждаването на позитивния имидж и разпознаваемост на автомобилната марка в България.

 
за 53%  против 47%  66 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума