навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

Brother пуска на пазара бърза и ефективна линия монохромни лазерни принтери – идеални за малкия и средния офис

2024-01-30 0

Brother пуска на пазара бърза и ефективна линия монохромни лазерни принтери – идеални за малкия и средния офис

Водещият производител на принтери Brother обявява пускането в продажба на нова серия монохромни лазерни принтери, проектирани да направят печата в малкия и средния офис по-бърз и по-лесен.  

От компактни модели, предназначени за лична употреба, до универсални устройства, отговарящи на нуждите на малкия бизнес, тази нова гама предлага решение за различни работни среди и изисквания с набор от функции за повишаване на ефективността. Със скорости на печат до 34 страници в минута, автоматичен двустранен печат и голям капацитет на тавата за хартия за до 250 листа, потребителите могат да печатат и копират големи обеми ефективно и без прекъсване. 

Принтерите позволяват безпроблемна интеграция с различни устройства и мрежи с поддръжка на безжична и USB свързаност, както и на приложението Brother Mobile Connect. С възможността за изпращане на документи директно към мобилен телефон, таблет или настолен компютър устройствата правят управлението на документи по-ефективно за потребителите у дома, в офиса или в движение.

Големият 8,8 см цветен сензорен екран на MFC-L2922DW включва интуитивен, удобен за потребителя интерфейс, което прави устройството изключително лесно за използване и поддръжка. Освен това то разполага с функции за двустранен печат и сканиране, NFC свързаност за сигурно удостоверяване и възможност за управление на печата. В допълнение работи с тонер касета със супер голям капацитет до 5000 страници, което намалява нуждата от честа смяна на консумативи. От първоначалната настройка до текущото управление, Brother е проектирал този принтери с мисъл за крайния потребител, опростявайки преживяването при печат, без да намалява производителността или качеството на разпечатките. 

Ива Тотева, мениджър "Маркетинг и продажби" в Brother България коментира за новата гама: "Ние разбираме, че днешната работна сила изисква гъвкави и бързи решения, особено след като хибридните и дистанционните работни условия стават все по-разпространени. Нашата цел е да дадем възможност на хората да отпечатват и сканират документи бързо и без усилия, като им спестяваме ценно време за други задачи. С приложението Brother Mobile Connect, потребителите могат и да печатат директно от мобилните си устройства без нужда от компютър, което допълнително рационализира процеса на печат, като предлага удобно преживяване, което намалява времето за настройка и увеличава продуктивността."

Новата серия монохромни лазерни принтери Brother вече е налична в България.

за 50%  против 50%  205 гласували
принтирай блогове добави в любимиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума