Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума


Спектър Бизнес

За седма поредна година бяха отличени най-добрите български фирми в конкурс, организиран от Първа инвестиционна банка

2018-11-28 0

За седма поредна година бяха отличени най-добрите български фирми в конкурс, организиран от Първа инвестиционна банка

На тържествена церемония в галерия Софийски арсенал бяха връчени ежегодните награди в престижния конкурс "Най-добра българска фирма на годината". Конкурсът отличава за седма поредна година най-успешните български компании. Организатор е Първа инвестиционна банка (Fibank), която си е поставила да представи най-впечатляващите и устойчиви модели на предприемачество, за да могат те да се превърнат в еталон и вдъхновение.

Всички участвали в конкурса компании имат български капитал, български мениджмънт и представляват български бранд.

Победителите сред близо 300 фирми участници бяха определени от жури в състав: г-н Чавдар Златев, главен директор Корпоративно банкиране, член на УС на Fibank и Изпълнителен директор, Кънчо Стойчев – социолог, президент на световната асоциация Gallup International и председател на Съюз "Произведено в България", финансистът Емил Хърсев, издателят на "24 часа" Венелина Гочева, Лъчезар Богданов – управляващ партньор  "Индъстри уоч", Йордан Матеев – Изпълнителен директор на Сдружението за модерна търговия и Ваня Манова - мениджър на Mastercard за България и Македония. 

"Мобайл Системс" ООД спечели наградата на публиката чрез онлайн гласуване. Компанията е на пазара за разработка на софтуерни приложения от 2001 г., а основният продукт на фирмата - OfficeSuite, се ползва от над 300 млн. потребители по цял свят.

Първа награда за "Средна и голяма фирма" спечели "Прогрес" АД – фирма със 100-годишна история в производството на висококачествени технически отливки от чугун. "Велпа" ЕООД - производител на велпапе и опаковки, зае второто място в категорията. "Радиком" ЕООД, които произвеждат подправки, нишестета, зърнени закуски и готови хранителни смеси, са трети в надпреварата. 

Призът "Най-успешна българка в бизнеса", с който организаторите от Първа инвестиционна банка от миналата година стимулират жените предприемачи у нас, отиде при Симона Сребранова – управител на "Симонас Кардс" ЕООД, водещ производител на идентификационни, банкови и гифт карти.

за 45%  против 55%  281 гласували


Още от Бизнес

https://lex.bg/assets/im//bulletin_btn.png" title="записване" /> Архив

Абонирайте се за нашия безплатен
информационен e-mail бюлетин

Отписване
-->