навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Патентно ведомство проведе "Информационен ден" по проект за повишаване качеството на услугите за бизнеса

2019-03-20 0

Патентно ведомство проведе

Във връзка с изпълнението на Административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-1.004-0002-C02, "Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална собственост", на 19.03.2019 г., oт 10.30 часа, в Парк хотел "Витоша", Зала 1, гр. София, ул. "Росарио 1", се проведе Информационен ден, на който беше представен проект "Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална собственост".

На събитието д-р Давид Сукалински - Ръководител на проекта, представи целите, дейностите и очакваните резултатите от изпълнението на проекта.

След Информационния ден от 13:00 часа, в Парк хотел "Витоша", Зала 1, гр. София, ул. "Росарио 1", се проведе и Начална конференция по проекта, на която членове от екипа представиха етапите на изпълнение на проекта, предоставиха информация относно напредъка по изпълнението на заложените дейности  и постигнатите резултати, както и успешно реализираните дейности до момента.

за 49%  против 51%  244 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума