навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Съобщения от Патентно ведомство на Република България

2019-03-22 0

Съобщения от Патентно ведомство на Република България

На 25.03.2019 г., от 09.30 часа, в зала 3, на Парк хотел Витоша, гр. София, ул. "Росарио" 1, ще се проведе Годишна конференция по индустриална собственост No. 1 "Процедури по заявяване на обектите на индустриална собственост", в рамките на проект BG16RFOP002-1.004-0002 - "Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална собственост", финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

На конференцията ще бъдат представени процедурите по заявяване на обектите на индустриална собственост пред представители на малки и средни предприятия, бизнеса, потребителите на услуги, граждани и представители на средствата за масово осведомяване.

 
На 26.03.2019 г., от 09.30 часа, в зала 1, на Парк хотел Витоша, гр. София, ул. "Росарио" 1, ще се проведе Обучителен семинар No. 1, на тема: "Начини на защита на обектите на индустриална собственост и ползите от това. Марката като обект на индустриална собственост", в рамките на проект BG16RFOP002-1.004-0002 - "Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална собственост", финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Обучителният семинар ще бъде насочен към представители на малки и средни предприятия, бизнеса, потребителите на услуги и граждани. Участниците ще бъдат запознати с марката като обект на индустриална собственост и механизмите за защита.

за 48%  против 52%  229 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума