навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Билети за музикалните събития на лятото на преференциални цени през ДСК Директ

2019-06-05 0

Билети за музикалните събития на лятото на преференциални цени през ДСК Директ

По традиция Банка ДСК предлага на  феновете на рока възможност да закупят билети на преференциални цени за най-големия музикален фестивал у нас - Hills of Rock. Третото поредно издание на фестивала ще се проведе на 28, 29 и 30 юни на Гребния канал в Пловдив.

Hills of Rock, който е част от програмата на  "Пловдив 2019 - Европейска столица на културата", ще събере на една сцена рок легендите Whitesnake, култовата алтернативна рок банка Garbage, американската рок група Disturbed, като хедлайнъри на трите дни от фестивала, както и много други представители на различните течения в рок музиката, сред които и няколко български групи.

Еднодневен билет за фестивала е на редовна цена от 100 лв., докато пред ДСК Директ цената е 80 лв. Цената за тридневен билет от 180 лв. при покупка през ДСК Директ е на стойност 150 лв.

Любителите на техното също могат да се възползват от възможността за закупуване на билети на преференциални цени през  ДСК Директ за извънклубното парти на Yalta club - Solar .

В разгара на лятото за първи път в България, в рамките на първото за тази година Solar парти, техно феновете могат да се насладят на живо на култовия артист с неподражаемо техно звучене Paul Kalkbrenner. Той идва за Solar в парка на летище София на 6 юли заедно с друга техно легенда - Richie Hawtin. Партито на 6 юли няма да остане и без българско участие в лицето на резидента на Yalta club и създател на Takeover, Liubo Ursiny.

Билети за Solar могат да бъдат закупени през платформата за електронно банкиране на Банка ДСКДСК Директ, на специална по-ниска от редовната цена – 30 лв.

Функционалността в ДСК Директ за закупуване на билети с  отстъпка от редовната цена е достъпна чрез меню "Преводи" > секция "Нов превод" > "Други"  / Hills of Rock 2019/ Solar – P.Kalkbrenner&R. Hawtin/.

При успешно плащане, ще ви бъде изпратен e-mail с референтен номер на операцията. С разпечатка от този e-mail можете да получите закупените билети на касите на място в дните на събитията.

Билетите за Hills of Rock ще са в продажба през ДСК Директ  от 5 юни до 26 юни, докато тези за Solar - от 7 юни до 4 юли 2019 г.

 

за 42%  против 58%  201 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума