навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Renault представя Clio Cup, Clio Rally и Clio RX

2019-06-27 0

Renault представя Clio Cup, Clio Rally и Clio RX

В рамките на "Гран При" на Франция Renault Sport Racing представя нови състезателни модели, вдъхновени от гамата серийни автомобили. Разработени както за изключително популярните едномаркови шампионати, така и за открити състезания, това ново поколение предлага безпрецедентна гъвкавост.

Експресивният и спортен стил на новото Renault Clio R.S. Line е пренесен в най-новото творение на Renault Sport Racing чрез предната броня с F1 сплитер, а универсално шаси е използвано за да позволи предлагането в три версии. 

След година на развитие, където надеждността, производителността и контролът на разходите са ключови думи, новото поколение спортни версии на Clio предлага несравнима гъвкавост. Въпреки общите черти, Clio Cup, Clio Rally и Clio RX са три състезателни коли, персонализирани спрямо техните специалности.  

Въпреки това, с една и съща кола клиентите ще могат да участват в различни състезателни категории, благодарение на специални комплекти за трансформация. По този начин клиентите имат възможността да практикуват моторни спортове на всички видове настилки и терени, независимо от техния опит. 

Петото поколение на Clio ще ползва експертния опит на екипите във Вири-Шатийон и Диеп, където ще се сглобяват трите модела. Това ще помогне за оптимизацията на всяка версия във всяко отношение. 

В техническо отношение първата версия на 1,3-литровия бензонов двигател за състезателните модификации е разработена, за да отговори на нуждите при различни терени. В същото време безопасността и разходите са оптимизирани, за да направят моторните спортове все по-достъпни, особено в организираните от Renault Sport Racing едномаркови шампионати и други състезания.

Новата гама затвърждава репутацията на Renault в областта на спортните автомобили, водеща началото си от лансирането на R8 Gordini през 1966 г., и обединява наследството и страстта на марката чрез динамичните качества на новото Clio R.S. Line.

Представени публично в рамките на "Гран При" на Франция на пистата Paul Ricard, Clio Cup, Clio Rally и Clio RX ще бъдат включени в различни събития, в зависимост от техните специалности. Първите автомобили ще бъдат доставени през октомври и готови да се състезават на писта и специални етапи през 2020 година.

за 48%  против 52%  79 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума