навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Съобщение от Патентно ведомство на Република България

2019-07-09 0

Съобщение от Патентно ведомство на Република България

На 12.07.2019 г., от 10.00 часа, в Зала 1, на Парк-хотел "Витоша", гр. София, ул. "Росарио" 1, ще се проведе Кръгла маса No. 1, на тема: "Процедури по заявяване на услуги и често срещани проблеми при попълване на документи. Мерки за установяване на нарушения и налагане на санкции за нарушения на права върху обектите на ИС" в рамките на проект BG16RFOP002-1.004-0002 - "Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална собственост", финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Кръглата маса ще бъде насочена към представители на малки и средни предприятия, бизнеса, потребителите на услуги и граждани. Участниците ще бъдат запознати с често срещаните трудности при попълването на различните документи на хартиен носител и по електронен път, както и с мерките при установяването на нарушенията и налагане на санкции за нарушаване на права върху обектите на индустриална собственост.

При желание за участие, моля да потвърдите не по-късно от 10 юли 2019 г., като посочите Вашето име, фамилия, длъжност и организация на e-mail: vania.todorova@ciela.com.

за 52%  против 48%  198 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума