навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

MSI представя лаптопа PS63 Modern

2019-07-22 0

MSI представя лаптопа PS63 Modern

Технологичната компания MSI си сътрудничи с Discovery Channel, за да насърчи изследователския дух и креативността. Лаптопът PS63 Modern привлича вниманието със своя изчистен, портативен дизайн и висока производителност и е насочен към най-взискателните бизнес потребители и създатели на съдържание. Едновременно компактен и мощен, моделът дава свободата да вземете идеите си извън офиса и да откриете новото царство на съзидателността. 

Мобилен начин на живот 

MSI PS63 отвежда мобилността на следващото ниво. 15.6-инчовият IPS дисплей е поместен в компактна и тънка рамка, а целият лаптоп е със специален „featherweight“ дизайн. Той тежи 1,65 кг и е висок 15,9 мм, така че се побира перфектно във всяка бизнес чанта. В днешно време целодневната работа е необходимост за мобилните потребители. Затова със своите до 16 часа работа на батерия и технология за бързо зареждане Qualcomm® Quick Charge ™ 3.0, този лаптоп не просто осигурява целодневна продуктивност, но може да поддържа зареден и вашия мобилен телефон. Дори когато се налага да го заредите, тънкият и лек захранващ адаптер заема много малко място в багажа ви. В допълнение, неговият Quiet Mark сертификат гарантира тиха работна среда, в която няма да сте разсейвани от шума. PS63 е разработен с мисъл за оптимална мобилност навсякъде, където ви отведе вдъхновението.

Професионализъм с креативен дух 

Модерният лаптоп превръща креативните идеи в реалност, благодарение на определени характеристики. С последно 8-мо поколение процесори Intel® Core™ i7 и графика NVIDIA® GeForce® GTX, моделът демонстрира отличното си представяне в многозадачен режим и при рендване на графика. Ексклузивният MSI Cooler Boost 3 може ефективно да намали работната температура и да позволи на лаптопа да се представя на върха на възможностите си, без да прегрява. Със своя дисплей с тънка рамка и панта от долната страна PS63 предоставя повече екранна площ за най-добро визуално преживяване. Големият тъчпад предлага отзивчива и точна реакция със своята гладка като коприна стъклена повърхност, като поддържа и жестове с няколко точки на докосване. Наличен е четец за пръстови отпечатъци, който осигурява допълнителна биометрична сигурност и защитава работата ви. Сивият карбонов корпус с уникални сини диамантени прорези карат лаптопа да изглежда елегантен и привлекателен за окото. 

Серията Series – есенцията на елита 

Серията Prestige, която е независима от геймърската линия, е предназначена за създатели на съдържание и модерни хора с високи възможности, на които предлага изтънчен портативен дизайн и висока производителност. PS63 Modern обогатява серията със зрялост и експериментаторски дух.

За да осигури по-усъвършенствана технология за създателите, MSI показа и P65 Creator с 4K HDR екран, който предлага по-добър контраст и по-точни и живи цветове от всякога. Към системата се предлага нов софтуерен пакет “Creator Center”, който я оптимизира за работа с широк набор от приложения за създаване на дигитално съдържание. Той предлага поглед върху параметрите на работа на системата, настройка на производителността и конфигуриране без нужда от ровене дълбоко в настройките на Windows.

С духа на Discovery 

"Когато последните технологии срещат изследователския дух, се ражда велико творение." каза Derek Chen, Маркетинг лидер в MSI NB. PS63 е олицетворение на безграничното изследване, вдъхновение и креативност. Споделяйки ценностите на изследователските умове и творческите им сили, MSI си сътрудничи с Discovery Channel, глобалният лидер в създаването на вдъхновяващо и креативно съдържание.

2019 маркира и половинвековен юбилей от първото космическо пътуване. Като почит към тази дата и в резултат на партньорството между MSI и Discovery Channel, потребителите ще получат възпоменателни подаръци с всяка покупка.

 
за 47%  против 53%  89 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума