навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Новият флагмански таблет Samsung Galaxy Tab S6 вече е в продажба

2019-08-27 0

Новият флагмански таблет Samsung Galaxy Tab S6 вече е в продажба

От днес стартират продажбите на Samsung Galaxy Tab S6 на българския пазар, който се предлага ексклузивно в комплект с мултифункционална клавиатура. Galaxy Tab S6 позволява на своите потребители да правят повече, отколкото на който и да било друг таблет досега. 

Обновен S Pen, за да превърнеш проектите си в истинско удоволствие

Познатата писалка S Pen на Samsung вече е неразделна част от творческата работа. С помощта на функциите за безжично зареждане и BLE функциите за дистанционно управление, S Pen осигурява мощност и контрол от следващо поколение. Иновативната функция S Pen Air actions позволява заснемането на селфита и управляването на мултимедийното съдържание, дори когато таблетът не е под ръка. Освен това, S Pen вече поддържа функция за безжично зареждане, която осигурява до 10 часа живот на батерията след само 10 минути зареждане.

Усещане за компютър с новия DeX интерфейс 

Лесна е трансформацията на изживяването с таблета в такова близко до работата с персонален компютър. Отделният клавиш DeX, добавен към новия специален калъф с клавиатура за Galaxy Tab S6, стартира и затваря DeX само с един клик – за максимален комфорт. Също така клавиатурата разполага с тъч пад, който прави управлението му още по-интуитивно, а променливия ъгъл на стойката носи максимално удобство.

Подобрена камера за истинско изживяване

За първи път в таблет на Samsung, Galaxy Tab S6 е оборудван с двойна камера с ултра широк обектив и 123-градусово зрително поле подобно на човешко око. С невронният процесорен модул (NPU), устройството разпознава какво се снима и прави снимките с професионално качество. 

Забавление без ограничения

Galaxy Tab S6 осигурява незабравимо визуално изживяване - неговият 10.5" Super AMOLED дисплей е оборудван с четворни AKG говорители с Dolby Atmos. 

Отново за пръв път в таблет на Samsung, потребителите могат да се възползват от вграден скенер за пръстов отпечатък в екрана, така че да може по-лесно и по-удобно от всякога да достъпват своето съдържание, като същевременно си осигурят максимална защита чрез Samsung Knox.

За любителите на висококачествения гейминг, Galaxy Tab S6 предоставя интелигентен хардуер и софтуер, подкрепени от гейм платформи като Unity и Unreal Engine.

Galaxy Tab S6 идва в България в стилен сив цвят и може да бъде открит в телеком операторите и всички големи търговски вериги за потребителска електроника.

за 46%  против 54%  123 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума