навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

D-Link обяви разширение на новата си платформа за управление на мрежи Nuclias Connect

2019-10-15 0

D-Link обяви разширение на новата си платформа за управление на мрежи Nuclias Connect

D-Link разширява гамата си Nuclias Cloud с превключвателите Nuclias Cloud-Managed Switches и точките за достъп Nuclias Wireless AC2600 Wave 2 Cloud-Managed Access Point. Новите решения предлагат надеждна и с възможност за къстъмизация система за управление на мрежи и предоставят на малките и средни компании, големите предприятия и доставчиците на управлявани услуги пълен контрол върху тяхната мрежова инфраструктура, където и да се намират и по всяко време.

Анонсът е продължение на старта на безплатната платформа за отдалечено управление на мрежи Nuclias Connect, която D-Link анонсира по време на Световния мобилен конгрес в Барселона в началото на тази година. Nuclias Connect предлага централизирано конфигуриране, мониторинг и гъвкаво управление на мрежи за малки и средни компании, големи корпорации и доставчици на управлявани услуги. Изцяло съвместима с широка гама от нови и съществуващи устройства D-Link, Nuclias Connect издига управлението на мрежата на по-високо ниво, предоставяйки характеристики и функционалности, необходими на доставчиците на управлявани услуги, за да предоставят нови по-добри услуги на своите клиенти. 

Една бизнес мрежа е гръбнакът на бизнес операциите и е критична за изграждане на точната инфраструктура с цел постигане на оперативен бизнес успех. Nuclias Connect предоставя на МСП и доставчиците на управлявани услуги пълен отдалечен контрол върху Wi-Fi мрежите, предлагайки система за управление на мрежата, която лесно може да бъде интегрирана в съществуващи вече мрежи благодарение на устройствата от портфолиото от точки за достъп и превключватели на D-Link

Nuclias Connect опростява управлението на множество мрежи чрез използване на един-единствен интерфейс и без допълнителни разходи за абонамент. Платформата може да се стартира локално (на място) или да се хоства в частен облак. Тя дава възможност за отдалечена конфигурация, управление в движение и наблюдение на всички точки за достъп и превключватели, свързани към мрежата.

"Nuclias Connect адресира две ключови нужди на пазара – простотата, от която се нуждаят риселърите, за да предоставят решенията, изисквани от техните клиенти, като в същото време предлага съвременната функционалност, очаквана от доставчиците на управлявани услуги в предоставянето на отдалечено управление на мрежата. Благодарение на Nuclias Connect те може да доставят нови услуги на своите клиенти при минимални разходи, избягвайки посещенията на място", коментира Кевин Уен, президент на D-Link Europe

Софтуерът за управление Nuclias Connect е безплатен за сваляне и е наличен на сайта на D-Link. Доставчиците на управлявани услуги, малките и средните предприятия и големите компании могат да инсталират платформата за управление Nuclias Connect локално или в частния облак, използвайки опростения процес за инсталация на D-Link

Точката за достъп Nuclias Wireless AC2600 Wave 2 Access Point се характеризира с най-новата технология 802.11ac Wave 2 с MU-MIMO и доставя надеждна, високоскоростна производителност на компании с нарастваща мрежа от свързани устройства. С цел да осигури Wi-Fi сигурност от висок клас, подходяща за големи предприятия, точката за достъп включва най-новата WPA3 автентикация и SSL криптиране.

Превключвателите DBS-2000 Series Nuclias Cloud-Managed Switches са проектирани да поддържат свързаност в компании, които разгръщат и управляват обширна кабелна мрежова инфраструктура. Разполагайки с пълен набор от L2 функционалност и характеристики за сигурност, администраторите могат да конфигурират външни RADIUS сървъри и да създават IP- MAC-базирани списъци за контрол на достъпа с цел автентикация и оторизация на клиентите, както и за създаване на защитена и надежднмрежова среда.

за 50%  против 50%  153 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума