навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

"Силвър Стар" представи нова концепция на Mercedes-Benz за региона

2019-12-04 0

"Силвър Стар" представи в Sofia Ring Mall уникална за пазара концепция за Mercedes-Benz, комбинираща премиум автомобили и богата лайфстайл колекция от аксесоари на едно място. Новата локация се отличава със собствен стил и модерен дизайн. Проектът на генералния дистрибутор на марката у нас цели да предостави различно изживяване за любителите на немския бранд близо до тяхното ежедневие. 

10 демонстрационни автомобила ще са на разположение всеки ден от седмицата за тестово шофиране. Желаещите да си подарят изживяването Mercedes-Benz ще могат да избират от най-новите модели на марката като компактните A-class и B-class, любимите E-class и CLA, и SUV лидерите GLE, GLC и GLS. Със съдействието на обучени консултанти клиентите ще се запознаят отблизо с продуктовата гама и ще научат повече за характеристиките на автомобилите, които "Силвър Стар" предлага на българския пазар. На регулярна база компанията ще представя различни нови модели за тестдрайв на място.

Селекция от над 200 вида аксесоари, сред които дрехи, шапки, куфари, парфюми, часовници, велосипеди ще са в постояната колекция на обекта в Sofia Ring Mall. Любителите на премиум марката ще могат също да изберат и поръчат допълнително от над 1000 артикула в каталога на Mercedes-Benz.

"Нашата нова локация дава възможност на всеки посетител на мола да се докосне до света на Mercedes-Benz отблизо. "Силвър Стар" е първата компания в региона, която реализира подобен проект за немския автомобилен бранд като концепция. Вярваме, че Sofia Ring Mall е правилното място за него – близо до нашите клиенти и техните очаквания за едно ново преживяване", сподели по време на откриването Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на "Силвър Стар".

Новият проект е част от дългосрочните инвестиции на генералния дистрибутор на Mercedes-Benz в страната. От стъпването си на пазара през пролетта на 2017 до момента компанията вложи над 25 милиона евро в развиването на своята дейност у нас, като комапнията разполага също с демонстрационни автомобили на стойност 2,5 милиона евро. 

"Ние от Sofia Ring Mall разработваме лайфстайл дестинация от ново поколение, която предлага преживяване надхвърлящо стандартното пазаруване. Ние сме отдадени на това да създадем едно любимо за посетителите ни място, което ги вдъхновява, образова, където се забавляват и се социализират. А това е един непрекъснат процес, който търпи постоянно развитие и е резултат от продължително взаимодействие с нашите потребители, за да установим еволюцията на техните нужди и желания - докато в същото време се стараем винаги да следим и да пренасяме първи световните търговски тенденции тук, в София, в нашия мол. Нещо повече, стараем се във всеки един аспект да привличаме водещите световни марки! Ето защо за нас е особено вълнуващо да работим заедно с екипа на "Силвър Стар" за представянето на света на Mercedes Benz, точно където техните целеви клиенти прекарват по-голямата част от свободното си време: тук в Sofia Ring Mall. Добре дошъл, Mercedes Benz!", каза Димитриос Папулис, изпълнителен директор на Sofia Ring Mall.

за 40%  против 60%  65 гласували


Lex.bg прекратява услугата
електронна поща

Новини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума