навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

The Macallan е най-харесваното скоч уиски в света

2020-01-13 0

The Macallan е най-харесваното скоч уиски в света

За 11-та поредна година британското издание на Drinks International – една от най-реномираните и уважавани медии за напитки, представи класация на най-продаваните и най-харесваните брандове алкохолни питиета и коктейлни миксатори в света.

Методологията за изграждане на класацията е базирана на проучване сред 100-те най-изискани барa в 38 страни от всички континенти. Запитването се осъществява сред собственици, управители и бармани и представя най-продаваните алкохолни напитки в различни категории ("best selling") и най-харесваните брандове ("best trending").

Най-колекционираното уиски в света The Macallan заема челно място в класацията "Най-харесван бранд скоч уиски", както и трета позиция в категорията "Най-продавано скоч уиски". Това признание показва, че световната тенденция в изисканите барове е вече с фокус върху сингъл малц скоч уискито.

У нас дистрибутор на марката е "Кока-Кола ХБК" България, а в края на миналата година една от 600-те бутилки от най-старото уиски, пускано на пазара от шотландския бранд - The Macallan Genesis Decanter, беше продадена на търг за впечатляващата сума от 120 000 лв.

Освен най-разпознаваемите безалкохолни напитки, в България "Кока-Кола ХБК" дистрибутира и едни от най-качествените алкохолни брандове, сред които Jack Daniel’s, водка Finlandia, уискитата Highland Park и The Famous Grouse, най-успешният билков ликьор в света Jägermeister и много други. През тази година България ще е и един от първите пазари, в които компанията ще лансира марката кафе Costa Coffee.

за 42%  против 58%  164 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума