навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Маргарита Хранова в абсолютно неочаквана роля

2020-01-21 0

Маргарита Хранова в абсолютно неочаквана роля

Легендарната поп певица ще се превърне в диджей за една нощ и ще пуска музиката, която обича, от пулта на Culture Beat Club.

Певицата с уникален глас и над 50 години на музикалната сцена Маргарита Хранова е следващата звезда, която участва в нетрадиционната инициатива "Absolut Culture Shock". На 25 януари 2020 г. и само за една нощ легендарната поп изпълнителка ще се превърне в диджей и ще пуска любимата си музика от пулта на Culture Beat Club. Каква ще бъде музиката, засега голямата певица пази в тайна, но със сигурност ще включва емблематични български и световни хитове.

"Absolut Culture Shock" е кампания в името на сблъсъка, който създава по-отворен и по-свързан свят. В шокиращите партита на Absolut вече участваха с неповторим успех поп звездата Руши и известната попфолк дива Деси Слава, които изненадаха феновете си, представяйки музиката, която ги вдъхновява, в неочаквани и нестандартни за тях столични заведения. Събитията са в пълен синхрон с идеята на марката да насърчи разнородни типове публики да участват в непознати за тях преживявания.

На предстоящото парти феновете от няколко поколения на легендата на българската поп музика и емблематичната марка водка ще се насладят на специални Absolut коктейли и ще участват в игри с вълнуващи награди. А един от победителите в онлайн играта на марката, който наскоро отгатна, че точно Маргарита Хранова ще е следващият участник в "Absolut Culture Shock", ще има уникалната възможност да се запознае и да разговаря с нея.

В продължение на няколко месеца Absolut се бори за повече толерантност между публиките на различни музикални стилове. В кампанията си подават ръка любителите на рок музиката и тези, които обичат попфолка, а почитателите на електронната музика се запознават с българската естрада. Пет известни и добре познати български личности влизат в ролята на диджеи и миксират парчетата, които обичат, в неочаквани и нестандартни за тях места.

Абсолютната петорка се състои от известни актьори, изпълнители от различни жанрове и дори български политици. Представянето е изненадващо както за техните фенове, така и за редовните посетители на заведенията, включени в инициативата. Толерантност между публиките на различни музикални стилове – и между различните хора въобще – се създава с любопитство, разбиране и откритост към другите.

за 40%  против 60%  129 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума