навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Бракът се връща на мода в Европа

2020-02-04 0

Бракът се връща на мода в Европа

Браковете бавно, но славно отново се връщат на мода в Европа след десетилетия на свободни връзки и съжителства на семейни начала, сочи актуална статистика. Според нея, най-много се женят хората в Литва, следвана от Румъния и Германия. България обаче все е на едно от последните места по сключени бракове в ЕС.

По данни от последната статистика, публикувана в сайта на НСИ, през 2018 г. у нас са сключени 28 593 брака. И въпреки, че се наблюдава известен ръст спрямо предишни години, все още решението за тази така важна стъпка в живота не се взема лесно от младите хора - било то заради променящата се среда или заради икономическата реалност и несигурността, в която живеем.

Вярвайки, че браковете не са отживелица от GOTO Jewellery and Diamonds и Sofia Ring Mall обединиха сили и стартират кампания, която цели да насърчи предприемането на тази важна крачка. Инициативата носи името "Най-хубавата дума е "Да"!", което само по себе си предава цялата й идея - че семейството е най-важната, стабилна и градивна единица, гарантираща благоденствието както на всеки от нас, на децата ни, така и на обществото като цяло.

И ако вие сте сред тези, които още се двоумят дали да направят най-важната житейска стъпка, можете да предизвикате Съдбата в седмицата на Свети Валентин. От 7 до 14 февруари в Sofia Ring Mall всеки пълнолетен посетител може да вземе участие в томболата за спечелване на един от 5-те диамантени годежни пръстена и така да се вдъхнови или най-сетне да събере смелост да предложи брак на своята половинка. 

 
за 49%  против 51%  177 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума