навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

"Банка ДСК" и "ДСК-Родина" даряват 200 000 лв. на Александровска болница в борбата срещу коронавируса

2020-03-23 0

"Банка ДСК" и пенсионно-осигурителна компания "ДСК-Родина" съобщават, че ще подкрепят усилията на българските здравни институции, като дарят сумата от 200 000 лв. на Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Александровска“ ЕАД

Сумата се предоставя безвъзмездно за оборудване с апаратура на Клиниката по анестезиология и интензивно лечение, както и на Интензивното отделение към Клиника по кардиология. 

Средствата ще бъдат използвани за осигуряване на реанимационна грижа на пациентите с доказана коронавирус инфекция, чрез закупуване на медицинска апаратура за дихателна реанимация - пациентски монитори, перфузори, инфузионни помпи, апарати за екстракорпорално мембранно окисляване, подвижни рентгенови апарати тип Кугел, дефибрилатори, транспортни респиратори, видеоларингоскопи, бронхоскопи и др., както и за закупуване на медицински консумативи, дезинфектанти и лични предпазни средства за медицинския персонал. 

"Банка ДСК" и ПОК "ДСК-Родина" призовават всички хора в България да спазват отговорно предписанията на здравните власти. 

 
за 54%  против 46%  89 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума