навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"ОББ Интерлийз" започна предлагането на изцяло дигитализиран процес по прехвърляне на средства в универсалния пенсионен фонд, управляван от ПОК "Доверие"

2020-05-15 0

"ОББ Интерлийз" предоставя на всички физически лица, избрали да се осигуряват в Универсален пенсионен фонд "Доверие", бърз, сигурен, удобен и изцяло дигитализиран процес за прехвърляне на техните средства, с възможност за подписване на всички необходими документи с електронен подпис, без да е необходима нотариална заверка на документите. КВС Груп е първата банково-застрахователна група, която предоставя подобна иновативна възможност на българския пазар.

Желаещите да се прехвърлят в УПФ "Доверие" ще могат да разчитат на съдействие от страна на повече от 400 оторизирани от "ОББ Интерлийз" лица, които предоставят компетентно и професионално обслужване на всички заинтересовани клиенти в клоновата мрежа на Обединена българска банка (ОББ). Новата услуга по електронно подписване на документи стартира пилотно в клоновата мрежа на ОББ в град София, като в рамките на следващите 3 месеца ще обхване поетапно и цялата страна. 

"Поредната дигитализирана услуга, която "ОББ Интерлийз" предоставя на своите клиенти, идва в момент, в който наблюдаваме огромно търсене на точно такива решения – случващи се изцяло онлайн, спестяващи време и усилия на потребителите, а в контекста на заобикалящата ни среда – дори и излишни физически контакти. С прозрачен, достъпен и лесен за изпълнение процес ние овластяваме клиента с още едно решение, което да улесни ежедневието му.", коментира новата услуга Рудолф Кипта, главен изпълнителен директор на "ОББ Интерлийз".

"Дигитализацията на услугите е неизбежен процес и като Компания, ние правим всичко необходимо за това, да предоставяме, на нашите настоящи и бъдещи клиенти, възможно по-голям набор от електронни услуги и достъп до on-line информация, свързана със статута им на осигурени лица и клиенти на фонд, управляван от ПОК "Доверие". В този смисъл, партньорството с "ОББ Интерлийз" е логично и желано и сме убедени, че подобен тип иновативни услуги и партньорства между компании и финансови групи, със сходна философия и ценности, са бъдещето на пазара.", споделя Даниела Петкова, председател на Управителния съвет на ПОК "Доверие".

"ОББ Интерлийз", част от белгийската КВС Груп, в качеството си на оторизиран посредник на Пенсионно-осигурителна компания "Доверие", предоставя услуги по привличане на клиенти на  УПФ "Доверие", от средата на 2019 г., Универсален пенсионен фонд "Доверие" е предпочитан избор за много българи, като, към края на 2019 г., в него, по данни на Комисията за финансов надзор, за допълнителна пожизнена пенсия, се осигуряват повече от 985 000 души, което представлява пазарен дял от над 25%.

 
за 53%  против 47%  15 гласували


Lex.bg прекратява услугата
електронна поща

Новини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума