навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

guts&brainsDDB е сред най-наградените участници в българското издание на IAB Mixx Awards

2020-07-02 0

guts&brainsDDB е сред най-наградените участници в българското издание  на IAB Mixx Awards

Агенцията спечели общо 9 награди и бе финалист в 13 категории на единствения конкурс за дигитален и интерактивен маркетинг и реклама в България.

Агенцията за цялостно творческо и стратегическо обслужване guts&brainsDDB, част от DDB Group, се класира на второ място сред участниците с най-много отличия в тазгодишното издание на IAB Mixx Awards. Единствена по рода си инициатива предоставя платформа за най-креативните и ефективни постижения в Българския дигитален маркетинг. По време на официална церемония на 30 юни 2020 г. в София, guts&brainsDDB получи общо 9 награди и бе финалист в 13 от общо 16-те категории на конкурса. 

Кампаниите на guts&brainsDDB, които бяха отличени от жури съставено от местни и международни експерти, са разработени за дългогодишни клиенти на агенцията. По-конкретно, екипите на компанията са спечелили 2 златни, 3 сребърни и 4 бронзови награди за кампании на ДЗИ, "Груп СЕБ България" за марката "Ровента", "Мото-Пфое" за марката "Форд" и "Теленор България".

"Всяко ново отличие ни мотивира да вдигаме по-високо летвата и да провокираме нашите местни и международни клиенти да реализират стойностни и ефективни кампании. За нас е истинско признание да бъдем наградени в една от най-динамичните медии на пазара, а именно дигиталната среда", заяви Йоана Панчева, изпълнителен директор на guts&brainsDDB.  

Повече от 27 години guts&brainsDDB предоставя пълно стратегическо и творческо обслужване на международни марки и лидери на местния пазар като "Теленор България", "КБС Груп България" (ОББ и ДЗИ), McDonalds, "Каменица", "Лидл България", "ЕКО България", водка "Абсолют", "Груп СЕБ България"  (Krups, Rowenta, Tefal) и др. За това време в компанията са работили няколко поколения рекламисти, чиито постижения излизат извън границите на България.

 През 2017 г. guts&brainsDDB стана творчески хъб за агенциите от 23 държави в региона, част от DDB Group, и се превърна в двигател на маркетинговите стратегии на групата. Реализира проекти за клиенти извън България за пазари в Централна и Източна Европа, Унгария, Германия, Франция, Англия и Дубай. Компанията е отличена многократно в престижни местни и международни конкурси и фестивали и е най-награждаваната агенция в историята на Фестивала на рекламните агенции в България  (ФАРА).

 
за 50%  против 50%  353 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума