навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Здраве

Клиентите на ДЗИ "Животозастраховане" вече могат да намерят лекар и да резервират час за преглед онлайн в платформата SuperDoc.bg

2020-07-23 0

Клиентите на ДЗИ

От този месец всички клиенти на ДЗИ "Животозастраховане" с групова здравна застраховка "Комплексна медицинска помощ" вече могат да потърсят необходимия им медицински специалист и да запазят час за преглед при него изцяло онлайн в платформата SuperDoc.bg. 

В платформата за онлайн резервации на лекарски прегледи в цялата страна могат да се открият над 1000 лекари, работещи със здравното покритие на "ДЗИ", профилирани в над 40 специалности от над 100 медицински центъра. 

До момента процедурата по избор на лекар и резервирането на час за преглед беше възможно чрез обаждане на Здравен контактен център на "ДЗИ" или през корпоративния уебсайт. Сега потребителите имат възможност да го направят изцяло дигитално през платформата SuperDoc.bg. Преди това е необходимо единствено да се регистрират и въведат номера на своята ДЗИ Здравна карта.

В платформата те могат да разгледат специалистите, които работят със здравното покритие на ДЗИ, да проверят рейтинга и мненията за съответния доктор, както и медицинското заведение, в което приема пациенти и да вземат осъзнато и информирано решение при кого да отидат на преглед. SuperDoc.bg предоставя удобството пациентите да видят кой е най-ранният възможен час за съответния специалист, а след като го запазят – получават есемес нотификация с потвърждение от страна на ДЗИ.

Новата дигиталната услуга на най-дългогодишното застрахователно дружество в България е част от стратегията на ДЗИ "Животозастраховане", която цели да предоставя иновативни и изцяло дигитални решения на своите клиенти. Също така услугата е и логично продължение на вече активното партньорство с платформата за телемедицина - Healee.

за 49%  против 51%  447 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума