навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Лайфстайл

Празнувай Свети Валентин в AppGallery – спечели Huawei P40 lite, Huawei Sound и много ваучери от Foodpanda и Tinder

2021-02-02 0

Празнувай Свети Валентин в AppGallery – спечели Huawei P40 lite, Huawei Sound и много ваучери от Foodpanda и Tinder

След скорошния редизайн на собствения магазин за приложения на Huawei – AppGallery, компанията продължава да създавава приятни изненади и преживявания за своите потребители. В навечерието на международния празник на любовта Свети Валентин, от 1 до 14 февруари, всички собственици на Huawei устройство с регистрирано Huawei ID за територията на България, могат да обогатят смартфона и таблета си с нови приложения и да се впуснат в събиране на сърца и награди.

3 нови приложения – над 3600 награди!

За да участват в играта, потребителите трябва да изтеглят 3 нови за тях приложения от AppGallery. Приключението продължава всеки ден до 14 февруари, като всеки ден дава шанс за спечелване на един от 100-те ваучера на стойност 10 лева, предоставени от Foodpanda, един от 2000 ваучера на стойност 20 евро, предоставени от Tinder, един от 1500 Huawei купони за ресурси в AppGallery, или едно сърце от Huawei. Сърцата тук са ценен актив, защото при събиране на 9 сърца потребителят може да заяви една от големите награди – бестселъра сред смартфоните Huawei P40 lite, а с 8 сърца – да кандидатсва за Huawei Sound и да стане един от първите собственици на новата аудио тонколона в България. В кампанията ще бъдат раздадени общо 6 броя Huawei P40 lite и 10 броя Huawei Sound, на принципа първи заявил-първи получил.

Отправната точка за участие в кампанията е специалната й страница, към която лесно ще бъдете насочени от push известия и банери в AppGallery. На нея ще видите списъка с участващи приложения, от които трябва да изтегляте нови за вас, за да продължите търсенето на награди. Очаква ви наистина увлекателен куест, в който ще се сдобиете с нови приложения и с малко късмет – и с чудесни подаръци за Свети Валентин.

за 51%  против 49%  1238 гласували
принтирай блогове добави в любими



Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума