навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Лайфстайл

Смарт часовници за двама в Instagram играта на Huawei "Вашата песен"

2021-02-09 0

Смарт часовници за двама в Instagram играта на Huawei

Смарт часовниците Huawei GT 2 Pro и Watch Fit са подаръкът, който една щастлива двойка ще получи от Huawei в месеца на любовта. За тази инициатива компанията избира да ангажира фенoвете си в Instagram под този пост. Месецът е февруари, периодът – една седмица преди деня на влюбените – от 8 до 14 февруари, а предизвикателството е музикално и следва успешното навлизане на бранда на пазара на премиум безжични аудио продукти в България. Със слушалките тип тапи и тип чашки - Huawei FreeBuds Pro и FreeBuds Studio, модните слънчеви очила HuaweiXGentleMonster Eyewear II и с домашната тонколона Huawei Sound X, гласът на любимия човек и музиката на вашата връзка звучат с топлотата, богатството и плътността на чувството, което празнуваме през февруари, но искаме да носим винаги със себе си. 

Любовта и нейният безкрайно широк спектър от емоции и преживявания са вдъхновение за огромна част от музиката по света. Всяка двойка обаче има едно парче, което чувства по-близко, по-специално и по-лично. Споделянето на неговото име и тагването на вашата половинка и двама влюбени приятели ще ви направи част от едноседмично виртуално парти за влюбени и могат да ви донесат и подарък за двама – новите смарт часовници Huawei GT 2 Pro и Watch Fit, за вас и вашата половинка.

Изборът на наградата също не е случаен. Любовта е музика, но тя е и споделяне – на разходка под слънцето или звездите, на танц, на постиженията ни, заедно и поотделно. Смарт часовниците могат да са интересен източник на идеи за нестандартно прекарване на дните с любимия човек, с десетките видове активности, които проследяват в детайли. Те са приятелско намигване и към параметрите на любовта – ускоряването на пулса, сладко-тревожното очакване на обаждане, съобщение или среща, на романтичните сънища и спокойния сън в прегръдката на любимия човек. 

Любовта е и здраве, тя е грижа, за себе си, за другия и за връзката, която ден след ден подхранваме заедно. Какъвто и циферблат да изберем за своя часовник – включително базиран на тематична снимка, прехвърлена от смартфона, винаги можем да разглеждамe данните за пулса, съня, стреса, кислородната наситеност на кръвта и физическата ни активност като параметрите на нашата търсена или вече случваща се любов. Отпразнувайте я заедно с феновете на Huawei в инстаграм профила на Huawei Mobile Bulgaria.

 
за 50%  против 50%  1561 гласували
принтирай блогове добави в любими



Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума