навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Финанси

"УниКредит Булбанк" e пазарен лидер в услугите за търговско финансиране в страната споре класация на Euromoney

2021-03-11 0

"УниКредит Булбанк" е лидер в услугите за търговско финансиране в страната според резултатите от последната класация на Euromoney за 2021 год. Банката е класирана на първо място и в категорията за най-добро обслужване. 

Освен в България, проучването определя "УниКредит" като пазарен лидер в Централна и Източна Европа, Австрия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Чехия, Унгария, Италия, Румъния, Сърбия, и Словакия.

"УниКредит"е класирана на първо място в категорията за най-добро обслужване още за региона на ЦИЕ, в Австрия, Босна и Херцеговина, Чехия, Хърватия, Германия, Унгария, Италия, Румъния, Сърбия и Словакия.

“За екипа ни е голямо признание за поредна година да спечелим наградите за търговско финансиране в проучването на Euromoney. Отличието, идващо директно от гласуването на клиентите, ни дава увереност, че ангажираността и стремежът да предоставяме гъвкави решения и услуги с най-високо качество дават резултат и се оценяват от пазара“, добавя Александър Киров, директор на управление Глобални транзакции.

Вече шеста година "УниКредит Булбанк" предлага на своите клиенти и първото в страната напълно дигитално решение в сферата чрез модула Търговско Финансиране в Булбанк Онлайн. Възможността за изцяло дистанционно управление на всички сделки за търговско финансиране е сред отличителните фактори, водещи до високата клиентска удовлетвореност от услугата. Доказателство за удобството на платформата е все по-активното ѝ използване от клиентите, като през 2020г. делът на наредените през нея сделки надвишава 60%, обяснява Християна Карамочева, старши мениджър на отдел Консултации Търговско Финансиране.   

На ниво група "УниКредит" беше отличена и в класацията на Euromoney  за "Най-добро обслужване". Банковата група печели приза в категории "Всички видове услуги", "Подпомагане и консултиране" и "Дигитални предложения" за разработването на иновативни решения за клиентите. 

Наградите на Euromoney за търговско финансиране са на базата на обратна връзка от над 7000 корпоративни клиенти, които оценяват отличното представяне на "УниКредит" в областта на търговското финансиране, вследствие на задълбоченото познаване на основните европейски пазари и добрата продуктова експертиза.

за 52%  против 48%  2097 гласували
принтирай блогове добави в любими



Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума