навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

Prestigio разширява линията графенови външни батерии

2021-04-13 0

Prestigio разширява линията графенови външни батерии

Prestigio постепенно разширява своята линия външни батерии, произведени с използване на графен – най-иновационния материал в електрониката. Компанията анонсира пускането на пазара на два нови модела - Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition, чиято основна отличителна черта е наличието на вградено зареждане за Apple Watch. Благодарение на наличието на порт Type-C Graphene PD PRO Watch Edition е подходящ за зареждане на лаптопи с мощност до 45W, включително и MacBook Air.

Мощните външни батерии Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition бързо ще възстановят запаса от енергия не само за Apple Watch, iPhone и AirPods - те са съвместими с всички устройства, поддържащи съвременния стандарт за безжично зареждане Qi, като смарт часовници, безжични слушалки, смартфони и други мобилни устройства.

Нещо повече, Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition са способни да зареждат по пет устройства едновременно. И всичко това благодарение на графена - революционния материал, който защитава устройството от прегряване и удължава неговия срок на експлоатация. Graphene PD Watch Edition е с капацитет 10 000 mAh, а Graphene PD PRO Watch Edition - 20 000 mAh. Това е напълно достатъчно, например, съответно за три или шест пълни зареждания на телефона.

Мощността на графеновата батерия Graphene PD PRO Watch Edition е достатъчна и за зареждане на лаптопи до 45 W. Самият процес на зареждане става през Type-C порт, който за разлика от останалите USB портове може успешно да се използва за бързо зареждане. Type-C е стандартен порт за лаптопите от ново поколение. Това означава, че Graphene PD PRO Watch Edition ще се справи и със зареждането на батерията на MacBook Air.

Специалният LED екран, с който са снабдени графеновите външни батерии, ще ви предупреди за необходимостта да заредите самото устройство. За пълно зареждане на Graphene PD PRO Watch Edition ще са нужни 110 минути, а за зареждане на Graphene PD Watch Edition - 50 минути. Външните батерии поддържат функцията на работоспособност при зареждане, т.е. докато се зареждат сами, те могат да зареждат други устройства по безжичния метод, без да прегряват.

Независимо от своите значителни функционални възможности, Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition са доста компактни и изчистени, което ще допадне на ценителите на елегантния дизайн. Устройствата са с корпус от алуминий и закалено стъкло и можете удобно да ги носите със себе си, балодарение на включения в комплекта черен калъф от естествена кожа. 

В комплект с външните батерии идва и мощно зарядно устройство с адаптери за електрическите инсталации на САЩ, Китай, Европа и Великобритания. Подходящи са за потребители, пътуващи до различни дестинации. 

Graphene PD и Graphene PD PRO Watch Edition са иновационни външни батерии за бързо и безопасно зареждане на устройства, в съответствие с международните стандарти.

за 41%  против 59%  1630 гласували
принтирай блогове добави в любими



Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума