навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

Samsung стартира продажбите на Galaxy XCover 5 в България

2021-04-19 0

Samsung стартира продажбите на Galaxy XCover 5 в България

Днес Samsung Electronics стартира продажбите на Galaxy XCover 5 - издръжлив смартфон, създаден за работа дори при екстремни условия. Galaxy XCover 5 е най-новият член в семейството на Samsung Galaxy и съчетава издръжливост с комфорт. Той е удобен за държане в ръка, елегантен е и в същото - достатъчно здрав. Проектиран за работа навън или в производството, Galaxy XCover 5 се съчетава идеално със смарт часовниците Galaxy Watch3 или Galaxy Watch Active2, както и със слушалките Galaxy Buds Pro. Смартфонът разполага с подобрена чувствителност при допир и използване с ръкавици, и се предлага с лесна за зареждане, сменяема батерия с цел продуктивност през целия ден. А смартфонът и слушалките от Galaxy екосистемата позволяват разговорите с колеги да се осъществяват още по-лесно, а проследяването на кореспонденцията, например, още по-бързо. Ефективната работа на комбинацията от устройства позволява ръцете на потребителите да са свободни, за да могат да се посветят пълноценно на ангажиментите си, дори когато са в движение. 

Създаден да издържа във всякаква среда 

Samsung Galaxy XCover 5 е оборудван с богатство от възможности, така че да се справя с всякакви условия, независимо от работното място или дейността. Подобрената издръжливост на удари позволява на Galaxy XCover 5 да издържа на изпускания от височина до 1,5 метра. А сертификатът IP68 за прахо- и водоустойчивост означава, че може да бъде потопен в над метър вода за повече от 30 минути. И тъй като от професионалистите в различните области се изисква да носят ръкавици, поради предпазни мерки за безопасност, функцията Glove Touch увеличава чувствителността при допир, позволявайки на потребителите да работят с устройството, докато носят ръкавици.

Освен че са създадени с цел издръжливост, устройствата защитават поверителната информация, критична за бизнес процесите. Хардуерът наGalaxy XCover 5 е защитен от Samsung Knox, платформата на компанията за гарантиране на безопасността от високо ниво. Тя предлага цялостна защита, внедрена на всяко едно ниво на устройството, от процесора до приложенията. Samsung Knox защитава поверителната бизнес информация в реално време и реагира превантивно на заплахи, свързани с външни намеси.

Интеграция с екосистемата на Samsung

Galaxy XCover 5е още по-ефективен благодарение на технологичните решения, създадени в партньорство между Samsung и партньорите на компанията: те включат  широк спектър от бизнес сценарии, както и например възможността за интегриране на функцията walkie talkie в Microsoft Teams. Функцията “push-to-talk” позволява на потребителите да поддържат връзка помежду си през целия ден просто с едно натискане на бутон. Потребителите могат също да конфигурират кои приложения да стартират чрез XCover Key - персонализирана функция, която предлага достъп с едно докосване до най-често използваните функции като LED фенерче, спешни повиквания или навигация. А от хардуерна гледна точка, Galaxy XCover 5 се комбинира идеално със смарт часовниците Galaxy Watch3 или Galaxy Watch Active2, както и със слушалките Galaxy Buds Pro.

Повече продуктивност

Снабден с мощния процесор Exynos850, 4 GB RAM и до 64 GB вътрешна памет, Galaxy XCover 5 удовлетворява изискванията на бизнеса. Издръжливата, сменяема батерия от 3000 mAh поддържа бързо зареждане чрез USB и POGO щифтове – потребителите се нуждаят от по-малко време за зареждане и имат повече време за работа.

Професионална камера

Galaxy XCover 5 е снабден с една 16MP (F1.8) задна камера, която прави безпроблемно заснемането на професионални изображения и видеоклипове с безупречно качество. Чрез функцията Live Focus обектът в кадърa се откроява, а 5MP (F2.2) предна камера е идеална за видеоразговори. А функцията Samsung Knox Capture позволява сканиране чрез телефона.

Удобни функции

Galaxy XCover 5 разполага с още много функции, които помагат в работата на потребителите на закрито и на открито. LED светкавицата, разположена на гърба на телефона до камерата, може да се използва като фенерче, подпомагайки зрението ви в затъмнените участъци или помещения. Galaxy XCover 5 е снабден с NFC чип, благодарение на който телефонът може да се използва като електроннен портфейл или транспортна карта. А това го прави идеален за потребители, които използват обществен транспорт, за да пътуват до работа.

От днес телефонът е наличен в търговската мрежа в България на цена от 549лв. 

за 40%  против 60%  2044 гласували
принтирай блогове добави в любими



Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума